Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nincs barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs barátnőm, mert elviselhetetlen a természetem?

Figyelt kérdés
Külsőre átlagosnál jobban nézek ki, diplomám is van, meg jó családból származom, mindig megvolt mindenem. Kissé el lettem kényeztetve. Mindig azt csinálom, amihez kedvem van, jókat kajálok, szórakozom, otthon döglök, sportolok, elvagyok a hobbijaimmal, évente 2x elutazom valami jó kis helyre, de dolgozni még sosem dolgoztam, mert lusta vagyok, inkább továbbtanulok, addig se kell csinálni semmit. Igazából nincsenek céljaim, nem érdekel semmi, de amíg lehet továbbtanulok, mert miért is ne, csak hát fogalmam sincs, hogyha minden továbbtanulást, mesterképzést stb. befejeztem, utána mit fogok csinálni. Ha találok olyan munkát ami tetszik akkor talán dolgozni is fogok, ha nem, hát akkor nem, a családunknak vannak jó befektetései, így azt csinálok amit akarok. Eléggé lezser, lesz.rom hozzáállással állok a világhoz, csak rövid kapcsolataim voltak. Komoly kapcsolatot nem akar tőlem senki.

2015. okt. 7. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, vagy csak hülyíteni akarod itt a népet?
2015. okt. 7. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Ja komoly, de miért olyan hihetetlen?

Unom, hogy állandóan azt olvasom, h a nőknek csak a pénz meg a külső számít, de sztem egyáltalán nincs így, max az ilyen r.biknek jön be ez, de a legtöbb nőnek nem. Leginkább az érdeklő őket ,hogy a férfinek legyenek céljai, meg dolgozzon, legyen 100féle jó tulajdonsága meg ilyen egyéb f-ságok.

2015. okt. 7. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha igaz, akkor elég nagy baj van a jellemeddel.
2015. okt. 7. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Hűha :D

Téged érdekelne egy olyan nő, akinek nincsenek céljai? Kissé elkeserítően hangzik (ne vedd sértésnek kérlek!). Persze nem az hogy még nem tudod pontosan mit akarsz, mert ez természetes, de valami fogalmad csak legyen róla. Minimálisan, egy elv, egy gondolat, egy kis álom?... Persze ha el vagy kényeztetve akkor gondolom nálad ez talán így normális (Sajnos erről nem tudok nyilatkozni:D) de biztos vagyok benne, hogy vannak céljaid. Például egy komoly kapcsolat?

2015. okt. 7. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért ne találhatnál egy olyan nőt, aki hasonlóan lesz*r mindent, és csak dögleni akar egész nap... mondjuk veled. Szerintem erre nagyon is sok esély van, a mai világból kiindulva. A legtöbb ember, főleg itt kilátástalannak látja a jövőjét, nincsenek igazi céljai, nem tudja mit kezdjen magával. Akik meg nem ezt mondják azoknak a nagy része hazudik másoknak és önmagának is. Persze nem azt mondom, hogy csak ilyen emberek vannak, de szerintem tényleg nagyon nagy arányban vannak jelen a hozzád hasonlók. Max anyagilag nincsenek eleresztve.
2015. okt. 7. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát a jóra való restség nálam elég nagy jellemhibának számít :)

Szerintem hiányzik belőled így a férfias sárm, inkább csak a buksidat simogatnám meg, mint néznék fel rád mint életem párjára.

De ki tudja, hátha valakinek te leszel az ideálja, nem hiszem, hogy mindenki az én ízlésemet osztja

2015. okt. 7. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Ayyyyy én megértelek :DD

Mondjuk én marhára akarok dolgozni, abból az egy egyszerű okból kifolyólag, hogy leégne a pofámról a bőr, ha nem tenném (és nem is vagyunk gazdagok, szóval vagy ez, vagy a lassú halál egy árok szélén), de ha az is egy korrekt karrier lenne, hogy könyveket olvasok, és szép tájakra utazgatok, akkor kérdés nélkül ezt választanám.

Ha a családodnak van pénze, akkor esetleg lehetnél festő, aki nem akarja a kreativitását aktatologatásra pazarolni - a művész pasik amúgy is elég kelendőnek tűnnek, aztán amíg elvégzed azt a szakot, az is pár év.

Ne aggódj, vannak ilyen lányok is, tuti találsz párt...

2015. okt. 8. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Hű, de sz*r neked.
2015. okt. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!