Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha így viselkedem, eltudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így viselkedem, eltudom rejteni a tapasztalatlanságom?

Figyelt kérdés
20as éveim elején járok, volt már barátnőm, de vele nem a szokványos módon jöttem össze olyan értelemben , hogy ő kezdeményezett. Nekem mindig komplexusaim voltak, van ami elmúlt van ami még mindig jelen van. Ez a kapcsolat nem működött sajnos, szakított velem, már 3 hónapja vége. Úgy érzem még szeretem őt, így nem vagyok még igazán kész egy új kapcsolatra, ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy elvesztegettem a fiatal éveimet, és kitudja meddig fogom még azt érezni hogy szeretem a volt páromat, így talán kezdeményeznem kellene lányoknál, csak hogy mégis lássam, tudjam milyen, esetleg pozitiv visszajelzés esetén az amúgy nem túl nagy önbizalmam is nőne. Ha próbálok határozottan viselkedni elkerülhető hogy röhej tárgya legyek, mivel nem tudok bánni a nőkkel és szexuálisan sem vagyok tapasztalt.
2015. okt. 7. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy dologgal nem lehet sosem veszteni: a kedvességgel és a figyelemmel.

HA úgy érzed valaki visszaél vele, vond vissza, na de ne úgy, hogy bunkó leszel, egyébként meg mehet minden mennyiségben. Szerintem ha határozott ha nem, ezzel lehet hódítani. Nekem amúgy is gyengéim az esetlen férfiak, és szerintem sok nő van még így, akibe szorult egy jó adag anyai érzés... de tény, hogy csak mértékkel, ahogy egy barátnőm fogalmazott, "szükség van rá, hogy valamihez jobban értsen, mint én, hogy fel tudjak rá nézni". Így viszont megkaphatod azt a támogatást is, amire szükséged van :)

Ha nincs még ilyen tulajdonságod, amire büszke lehetsz, tessék dolgozni rajta. Vagy belső vagy külső, vagy akár tehetség.

És ne hagyd, hogy a komplexusaid megállítsanak, kérj segítséget, ha egyedül nem megy. Sok szerencsét!

2015. okt. 7. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!