Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így viselkedem, eltudom rejteni a tapasztalatlanságom?
Egy dologgal nem lehet sosem veszteni: a kedvességgel és a figyelemmel.
HA úgy érzed valaki visszaél vele, vond vissza, na de ne úgy, hogy bunkó leszel, egyébként meg mehet minden mennyiségben. Szerintem ha határozott ha nem, ezzel lehet hódítani. Nekem amúgy is gyengéim az esetlen férfiak, és szerintem sok nő van még így, akibe szorult egy jó adag anyai érzés... de tény, hogy csak mértékkel, ahogy egy barátnőm fogalmazott, "szükség van rá, hogy valamihez jobban értsen, mint én, hogy fel tudjak rá nézni". Így viszont megkaphatod azt a támogatást is, amire szükséged van :)
Ha nincs még ilyen tulajdonságod, amire büszke lehetsz, tessék dolgozni rajta. Vagy belső vagy külső, vagy akár tehetség.
És ne hagyd, hogy a komplexusaid megállítsanak, kérj segítséget, ha egyedül nem megy. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!