Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez elítélendő ha így viselkedem vagy az emberek ilyenek általában?
kedves vagyok mindenkivel meg ilyenek de amúgy csak megjátszom magam mert annyira nem is érdekelnek mások meg meghallgatom a problémáikat nagyjából odafigyelek de mindig azt várom mikor hagyják már abba a rinyálást meg a siránkozást adok pár tanácsot együtérzően mosolygok és ennyi néha felajánlom a segitségem is de csak hogy kedvesnek gondoljanak ezeket csak azért csinálom mert szeretem ha annak gondolnak meg olyan aranyos ezért velem mindenki
más is ilyen?
Nem tudom de szerintem ez nem túl jó viselkedés. Neked se jó, igazából nekik se jó...
Én azt mondom amit gondolok. Szeretem mások történeteit meghallgatni, nem érzem terhesnek a problémákat amíg azok nem a sajátomék. De ha unom már és idegesít megmondom, legalábbis utalok rá. Nem érdekel ha megbántom őket, mert legalább tudják hogy hogyan állnak velem. Szerintem mondjuk az ember úgy viselkedjen ahogy elvárja a többi embertől hogy vele viselkedjenek. Én nem örülnék egy őszintétlen barátságnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!