Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben is "elítélendő" egy lány?
Figyelt kérdés
Vannak azok a kérdések, ahol a csajnak huszonéves korára nem volt egy kapcsolata sem, és nem csúnya, nem idióta. Ilyenkor azt mondogatják a fiúk, hogy biztos azért, mert aki próbálkozott nála, azt elutasította.
Na, ez akkor is úgymond elítélendő, hogyha egyetlenegy ember próbálkozott nála, de a lány elutasította, mert 1: Kb 10 évvel idősebb volt nála a pasi, 2: Akkor éppen nem akart kapcsolatot, csak most.
Ennek ellenére ő is egyszer nyitott egy fiú felé, de ő visszautasította.
2015. febr. 24. 20:30
1/7 anonim válasza:
jól tette 10év sok azért kapcsolatra.
2/7 anonim válasza:
nem elítélendő. Az, hogy az emberek negatív dolgokat társítanak hozzájuk, az már más kérdés.
3/7 anonim válasza:
Ebben az esetben nem az.
De valószínűleg a lánynak is tenni kéne azért valamit , hogy lehessen egyáltalán valakije,
4/7 Hanariko válasza:
Nem elítélendő semmiféleképpen sem. Pont ezért, mert sok indoka lehet, köztük ilyenek is, mint például hogy nem akar kapcsolatot. Meg kell ismerni az illetőt és utána "ítélkezni".
5/7 anonim válasza:
miért ne utasíthatnál el bárkit?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
#5: Mert akkor már azzal jönnek, hogy "túl magasak az igényei"...
2015. febr. 24. 20:39
7/7 anonim válasza:
És miért érdekel, hogy mivel jönnek? Én 25 éves koromig nem jártam senkivel. Egyszerűen senki nem varázsolt el. Aztán jött valaki aki levett a lábamról. Talán nem volt egy nagy durranás a pasas, de nekem ő volt a mindenem. Nem bántam meg hogy addig vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!