Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélye hogy összejöjjünk, úgy hogy élőben nem érezte azt?
Figyelt kérdés
Megismertem interneten egy aranyos lányt. Nagyon meg volt az összhang, naponta több órát beszélgettünk, szinte szerelmet vallott neten keresztül.
Eljött az élő tali, ott is jól el voltunk, de utána azt mondta, hogy bocsi de élőben más volt és hogy nincs meg az a "valami". Nálam viszont nagyon is megvan, ezért tovább keresem és bele is ment még randikba.
Van esély hogy később jöjjön az a valami?
2015. okt. 7. 09:31
1/7 anonim válasza:
"ezért tovább keresem és bele is ment még randikba"
így igen van esélye
22F
2/7 anonim válasza:
Vigyazz nehogy szanalombol menjen bele. Ha megmondta h nincs meg a szikra en nem eroltetnem
3/7 A kérdező kommentje:
2. de később nem lehet még szikra?
2015. okt. 7. 09:44
4/7 anonim válasza:
Én nem akarnék olyannal lenni, akinek erőltetnie kell az érzéseket... Lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, de hidd el, hosszú távon nagyon megviseli az embert egy olyan kapcsolat, amiben a párja nem szerelmes. Magadat fosztod meg a lehetőségtől, hogy olyannal legyél, aki tényleg szeret és veled akar lenni!
5/7 A kérdező kommentje:
4. szó sincs arról, hogy olyannal akarnék lenni, aki nem szerelmes belém!!! Csak szerintem létezik olyan, hogy elsőre nincs meg az az érzés, aztán szép lassan kialakul, mert egyre többet vagytok együtt, naa és ebbe reménykedek.
2015. okt. 7. 10:16
6/7 anonim válasza:
Nem. Akárhogy csürjük-csavarjuk, nem. Ha véletlen mégis sokat erősködsz, ő meg nem bírja a nyomást és beadja a derekát, akkor talán, de hamar rájössz, hogy jobb lett volna, ha nem.
7/7 anonim válasza:
Ha ő maga mondta, hogy szeretne még találkozni, akkor szerintem igenis van esély. Én is így voltam az első, de még a második randi után is, hogy szimpatikus volt, jól éreztem magam vele de nem jött a szivárvány meg a rózsaszín köd. Viszont szerettem vele lenni, így találkoztam vele továbbra is és szépen lassan kialakult az, ami mostanra szerelem lett. Nem hiszem, hogy mindenkire vontkoztatható az, hogy elsőre kell érezni a szikrát, ez nagyon egyéni dolog :) Ha a lány úgy érzi, van esély, hogy kialakul, simán lehetséges. Ha viszont egyértelműen nem, akkor kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!