Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy oldalon megismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy oldalon megismerkedtem egy sráccal, de élőben teljesen másképp néz ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul érzem magam emiatt. Teljesen másképp néz ki, és így egyáltalán nem vonz. Ez annyira rossz, nem gondoltam volna, hogy a külső ennyire számít... A baj az, hogy viszont a férfinak meg én bejövök, mondta is, meg látom a testbeszédén, mondta, hogy akar még velem találkozni... Viszont én szinte rá se tudok nézni. Nem azért mert csúnya, hanem mert másra számítottam. Kicsit úgy érzem magam, mintha hazudott volna. Hogy mondjam el neki, hogy nem akarok tőle többet haveri kapcsolatnál? Tudom, hogy kb úgy viselkedek, mint egy tini... De leginkább azért, mert bűntudatom van, ugyanis nem gondoltam volna, hogy nekem ennyire számít a külső... :/ Annyira felszínesnek látom magam, pedig nem vagyok az...

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. szept. 24. 20:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Attól még nem vagy felszínes, mert rájöttél, hogy a külső is számít. Butaságnak tartom ezt tagadni, mert a külső is hozzátartozik az emberhez, és hatással van ránk.
2015. szept. 24. 20:08
 2/23 anonim ***** válasza:
24%

Internetes ismerkedés közben mindössze egy kép alapján elképzelted a csóri srácról, hogy ő testesíti meg a tökéletes férfit. Már szinte levezetted, hogy hozzá fogsz feleségül menni, miközben még sohasem találkoztatok. A randin mégse tartottad vonzónak, ráadásul még hazugsággal vádolod, ártatlan bárányként állítod be magadat, a srác meg a megtestesült gonosz, mert csúnyábban néz ki, mint ahogyan az illúzióidban kinézett.

Na emiatt sem küldök soha senkinek neten képet magamról.

Jó tanács: ne ismerkedj neten, mert nem csak a partneredet vered át, hanem magadat is.

2015. szept. 24. 20:11
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem látom, hol volt arról szó, hogy a srác küldött képet. De kérdező, homályosíts fel, küldött, vagy lutri volt?
2015. szept. 24. 20:13
 4/23 anonim ***** válasza:
99%
Ne csinálj semmit! Férfi vagyok ,de meg tudlak érteni. Nekem életem legrosszabb randija az volt, amikor a csaj, kb. kétszer annyi kiló volt mint a képen, és neten az arca is photoshoppolt lehetett, mert a valóságban sokkal csúnyább volt. Hát letudtam a randit, aztán soha többet nem kerestem a csajt, egyszer kétszer ő még rám írt, de én semmire sem reagáltam. Egyszerűen az ember ne hülyítse már a másikat azzal, hogy olyan képet tesz ki, amin gyakorlatilag egyáltalán nem hasonlít magára. Az hogy ronda tinipics@k így növelik az egójukat, hogy photoshoppolt képeket tesznek ki magukról, az még elmegy, de akkor inkább ne találkozzanak az udvarlóikkal a valóságban, mert mindkét fél számára csalódás lesz a vége.
2015. szept. 24. 20:19
 5/23 anonim ***** válasza:
97%

Velem ugyanez történt. A srác nagyban hirdette az adatlapján hogy ő nagyon lefogyott, most sportos meg vékony, és valóban vékony fiús képek voltak felrakva az adatlapjára.

Hát élőben képzeljetek el hatalmas kamionsofőrhöz hasonló pasit. Én meg alacsony vagyok és vékony... Fantasztikus randi volt.

2015. szept. 24. 20:24
 6/23 A kérdező kommentje:

Igen #1 teljesen igazad van. Csak eddig még nem volt ilyen tapasztalatom. Ezért akadtam ki.

#2 te biztos, hogy az én kérdésemre akartál válaszolni? Hol írtam, hogy tökéletesnek képzeltem? Nem csak egy, hanem több képet láttam róla (igaz, ez kimaradt, elnézést, de kép nélkül is érhetett volna csalódás), és eszembe sem jutott, hogy a felesége is lehetnék... És te hol olvastál olyat, hogy a srácot én gonosznak tartom? A képeken egy középmagas, szemüveges srác volt, csak az első találkozás után jöttem rá, hogy elég komolyan retusálta a képeit. Konkrétan más arca van.. És nekem fontos az ember arca. Azt nem értem, hogy minek kellett a retus? Egy percif sem gondoltam gonosznak...

2015. szept. 24. 20:25
 7/23 RRR ***** válasza:
100%

én azt mondanám,hogy a tali után rájöttem,hogy nem vagy az esetem, bocs

és pont

2015. szept. 24. 20:25
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Interneten ismerkedtetek meg, és egyszer találkoztatok, túl fogja élni, ha kedvesen, de határozottan visszautasítod.

És Te is túl fogod élni ezt a helyzetet, nem erőltetheted magadra a vonzalmat.

24/N

2015. szept. 24. 20:26
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így lánnyal. Nem úgy nézett ki, ahogy képen. :D És velem is voltak így. Nincs ebben semmi, megmondod neki kerek-perc, hogy sajnálod, de másra számítottál, nem az eseted. Sokkal gázabb terelni, ferdíteni a dolgokat.
2015. szept. 24. 20:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Bár akkor már gyanús volt amikor felvettük egymást fb-n és láttam hogy a képe alá odaírt az anyja hogy "meg sem ismerlek ezen" xd
2015. szept. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!