Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy oldalon megismerkedtem egy sráccal, de élőben teljesen másképp néz ki. Mit tegyek?
Annyira rosszul érzem magam emiatt. Teljesen másképp néz ki, és így egyáltalán nem vonz. Ez annyira rossz, nem gondoltam volna, hogy a külső ennyire számít... A baj az, hogy viszont a férfinak meg én bejövök, mondta is, meg látom a testbeszédén, mondta, hogy akar még velem találkozni... Viszont én szinte rá se tudok nézni. Nem azért mert csúnya, hanem mert másra számítottam. Kicsit úgy érzem magam, mintha hazudott volna. Hogy mondjam el neki, hogy nem akarok tőle többet haveri kapcsolatnál? Tudom, hogy kb úgy viselkedek, mint egy tini... De leginkább azért, mert bűntudatom van, ugyanis nem gondoltam volna, hogy nekem ennyire számít a külső... :/ Annyira felszínesnek látom magam, pedig nem vagyok az...
Ti mit tennétek a helyemben?
Lehet, hogy vannak, akik lefeküdnének vele, de én nem fogok. :D
Megmondom neki, hogy belőlem nem váltott ki nagy szimpátiát és kész.Nem akarok magamnak itt felesleges feszültséget csinálni.
Köszi a válaszokat! :)
Ismerős helyzet. A netes ismerkedés árnyoldala. Én társkeresőkön ismerkedem, és azt tapasztaltam, hogy eddig mindenki másképp nézett ki, akikkel találkoztam,mint képen. Volt aki jobban, aminek örültem persze, és volt aki sokkal rosszabbul. És velem is voltak így szintén.. Más vagyok élőben, és képen. Nem rosszabb, csak más...Mondta a lány: és vészhelyzetre hivatkozva otthagyott. :D
Mostanában kétszer is jártam így, hogy másnak képzeltek, pedig a fényképem csak világosítva van, semmi egyéb szerkesztés nincs rajta. Nem jöhetünk be mindenkinek, mint ahogy nekünk sem tetszik mindenki, és szerencsénk sem lehet mindig. De volt már több kapcsolatom is, mind a netről. :) Rövid ismerkedési intervallumot hagytam legutóbb, túl hamar találkoztunk... Szerintem hiba, habár van aki azt állítja, hogy minnél előbb találkozunk, és ne raboljuk egymás idejét, ha mégsem olyan a másik... Azt gondolom erről, hogy akivel tovább ismerkedek, mondjuk telefonon beszélünk, jobban megismerjük egymást, megfog a másik személyisége, mondjuk ez legyen 2 hét intenzív ismerkedés, és az azt követő találkozás eddig minden esetben sikeres volt... Még ha mondjuk nekem nem jött be, vagy én nem jöttem be igazán a másiknak, volt már köztünk egy bizonyos "kapocs" amiből több is kialakulhat, akár szerelem is, amire volt már példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!