Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy oldalon megismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy oldalon megismerkedtem egy sráccal, de élőben teljesen másképp néz ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul érzem magam emiatt. Teljesen másképp néz ki, és így egyáltalán nem vonz. Ez annyira rossz, nem gondoltam volna, hogy a külső ennyire számít... A baj az, hogy viszont a férfinak meg én bejövök, mondta is, meg látom a testbeszédén, mondta, hogy akar még velem találkozni... Viszont én szinte rá se tudok nézni. Nem azért mert csúnya, hanem mert másra számítottam. Kicsit úgy érzem magam, mintha hazudott volna. Hogy mondjam el neki, hogy nem akarok tőle többet haveri kapcsolatnál? Tudom, hogy kb úgy viselkedek, mint egy tini... De leginkább azért, mert bűntudatom van, ugyanis nem gondoltam volna, hogy nekem ennyire számít a külső... :/ Annyira felszínesnek látom magam, pedig nem vagyok az...

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. szept. 24. 20:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
A netes ismerkedés nagyjából mindig így végződik.
2015. szept. 24. 20:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi gond, ne érezd magad rosszul. Egyébként a fényképeket sokszor photoshoppolják, utána meg csodálkoznak sőt nekik áll feljebb. Mond meg, hogy nem volt meg a szikra.

Én csak kamerázás után találkozom, valamivel jobb mint a foto ;-)

2015. szept. 24. 20:56
 13/23 A kérdező kommentje:

Na, azért örülök, hogy nem vagyok egyedül, bár konkrétan nem tudom, ebben mi a vigasz. :D

Igen, meg fogom neki mondani, hogy nem folytathatjuk a dolgot, mert nekem nem egészen az esetem.

Ezt a retusálást nem értem. Én sem vagyok szép lány, és oké, hogy vannak rólam jól beállított fotók, de vannak olyanok is, ahol semmi smink nincs rajtam (nem mintha alapból sokat használnék), meg ilyesmi, és több életképet használok, mint beállított fotókat. Igazából én tényleg úgy nézek ki, mint a képeken. Pont az ilyen esetek miatt, hogyha találkozok egy fiúval, aztán ne ez legyen a vége. Bár ez volt az első ilyen randim, de szerintem az utolsó is. Hogy neten ismerkedem...

És mivel nem vagyok én sem szép, ezért gondoltam nagy bunkóságnak, hogy emiatt visszautasítok valakit. De hát ez ellen nagyon nem tudok mit tenni...

Köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 24. 21:01
 14/23 A kérdező kommentje:
#10 :DDD bocs, de ez nagyon vicces :D
2015. szept. 24. 21:29
 15/23 anonim ***** válasza:

és amúgy mennyire volt más a valóságban mint képen? nem is mentél oda hozzá hanem ő ismert fel...

én pl kifejezetten ügyeltem arra hogy az fb képen ne legyek semmivel se jóképűbb mint a valóságban....bár most kezdek félni hogy egyesek a hiteles képemről is talán azt gondolják hogy már eleve egy tuningolt verzió és vajon milyen gázul nézhetek ki valójában....

2015. szept. 24. 21:48
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát, konkrétan keskenyebb állakat csinált magának, itt kezdődik. Azért az áll eléggé meghatározza az arcformát. A nevetőráncait leszedte (most komolyan... valaki magyarázza már meg neekm, hogy miért/minek).

Olyan beállításokat használt a képeken, hogy a testalkata sokkal arányosabbnak tűnjön. A képeken kisebb az orra.

Félreértés ne essék, semmi bajom a széles állcsonttal, sem a nagy orral, azzal sem, ha valakinek nem deltás a testalkata... az a baj, hogy nem azt kaptam, amit láttam a képeken.

Egyébként ismerősöm is ott volt a közelben. Látta a pasit, majd megmutattam neki a pasíról készült képeket és röhögőgörcsöt kapott... Mert hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy ilyen szinten megmásítja magát, hiszen személyes találkozásra egyszer úgyis sor kerül!

Hihetetlen... :D

2015. szept. 24. 22:20
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát írd oda a képekhez, hogy "NEM PHOTOSHOPPOLT" és hátha elhiszik :D
2015. szept. 24. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Ebben semmi meglepő nincs. Ezért nem szabad sokáig húzni a randit internetes ismerkedésnél. Mindkét nemnek fontos a külső. Aki ezt tagadja, az önmagának is hazudik. Sok minden más is fontos, de nevetséges azt mondani, hogy a külső nem számít. Persze, nem számít a külső, feltéve hogy tetszik...
2015. szept. 24. 22:29
 19/23 Missi_Key ***** válasza:
én a helyedben elküldeném a fszba amiért hazudott.
2015. szept. 25. 01:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki kerek perec, hogy nem tetszik, mi pasik racionálisan gondolkodunk, ezt megértjük.. A csak haverok lehetünköt pedig kerüld, mert felealeges reményeket kelthetsz vele...
2015. szept. 25. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!