Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben nem keresik a társaságomat a férfiak, a társkeresőktől pedig nagyon-nagyon ódzkodom, akkor mi marad?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 19:39
1/8 anonim válasza:
Semmi. Az online párkeresés 10 esetből 9x hasztalan. 2 lehetőséged van. Ülsz a gép előtt és ismerkedsz a neten (szerintem időpocsékolás) vagy összeszeded magad és elmész szórakozóhelyekre, bárokba, stb. Mondanék 3. könnyebb és kellemesebb utat, de sajna nincs :/ Bár azért érdekelne, miért gondolod hogy nem keresik a társaságod?
2/8 anonim válasza:
Az interneten nem csak a társkeresőn lehet ismerkedni.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Akármelyik buliban, szórakozóhelyen, koncerten más lányokhoz odamennek ismerkedni, hozzám nem. Más helyzetben meg még úgy sem, a férfi ismerőseim sem közelítenek hozzám nőként soha.
2015. szept. 25. 20:08
4/8 anonim válasza:
Irj ram itt! :D viccet felre teve probalj te is valamilyen szinten nyitni felejuk menj tarsasagba es ott tuti adodik lehetoseg ra,hogy valakivel osszemelegedjetek :)
5/8 A kérdező kommentje:
Hiába megyek társaságba, nem akar senki. Már évek óta ez van...
2015. szept. 25. 21:41
6/8 anonim válasza:
Most nem bunkosagbol kerdezem ,de annyira csunya lennel? Ezt nem hiszem el,hogy senkinek sem tetszel. Kuldj mar egy kepet magadrol uzenetbe :)!
7/8 anonim válasza:
Biztosan nem csúnya a kérdező. Mint ahogyan Én sem. Sőt. Régen sok pasi kezdeményezett, de már régóta senki sem és én sem értem hogy miért. Mert talán elvárják hogy én nyomuljak rájuk. Akkor meg megkapom hogy én is nyomulós csaj vagyok. Röhej ez az egész.
8/8 anonim válasza:
én is ódzkodtam, de elegem lett és az elittárs jött be, intelligensek, akiknek max nincs idejük, energiájuk máshol ismerkedni (nincs szóbajövő ismerős, buliban gázak vannak/nehezebb, nincs állandó hobbi, ahol új ismeretségre lehet szert tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!