Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben is olyanok a nők, mint az interneten, társkereső oldalakon?
A társkereső többnyire alapból egy nem túl jó ismerkedési forma, mivel ott úgy válogat az ember, mintha egy cipőt választana a katalógusból. Gondold el, paraméterek alapján szűr az ember... Nagyon felszínes dolog.
Inkább úgy mondom, hogy normális nő nem társkeresőn keresgél párt magának, ha meg mégis, akkor nem fog ilyen érzéketlenül szelektálni.
Látod, neked sem jó bárki... akkor miért gond az, hogy a nők is hozzájuk illő partnerre vágynak? Tudod, az nem úgy működik, hogy egymás mellé helyezünk véletlenszerűen két embert, és akkor belőlük tökéletes pár lesz...
Kellő ön- és emberismerettel az ember ki tudja választani a leginkább hozzáillő társat. Én is nagyon válogatós voltam az ismerkedéseim során, de nem bántam meg, mert végül tényleg olyan társam lett, akivel nem kellett kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!