Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben is olyanok a nők, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben is olyanok a nők, mint az interneten, társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Még sose ismerkedtem élőben, az interneten és a társkereső oldalakon a nők eléggé elszomorítanak, vagy nagyon válogatósak és nagyon kevés pasi az esetük vagy nagyon igényelnek, vagy nagyon buták, esetleg pénzre mennek.
2015. szept. 13. 20:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
* igénytelenek.
2015. szept. 13. 20:19
 2/11 anonim válasza:
46%
Amiket felsoroltál jelzők azok a pasikra is igazak, főleg az igénytelenség terén.
2015. szept. 13. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Még rosszabbak. Onnan tudom,hogy már egy jó ideje nem ismerkedtem sem neten, sem élőben :)
2015. szept. 13. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szoval itt az ido buzulni sracok.
2015. szept. 13. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Az internet mindenkiből kihozza a legrosszabbat, vedd úgy, mint egy kivetítőt, ami kinagyítja az emberek hibát. Mivel az internetet arc nélkül írhatunk akármit, így nem kötnek minket azok a társadalmi korlátok, amik máskülönben megakadályoznák az ilyesféle megnyilvánulásokat. A csupasz individuum mutatkozik meg ilyenkor, ez valójában egész érdekes, vedd úgy az egészet, mintha a net egy hatalmas medence lenne, ahol leázik rólunk az a festék, amit a neveltetésünk vitt fel ránk és a vízben látszik csak az igazi alakunk.
2015. szept. 13. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
6-os ezt jól megfogalmaztad, tetszik :)
2015. szept. 13. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

A társkereső többnyire alapból egy nem túl jó ismerkedési forma, mivel ott úgy válogat az ember, mintha egy cipőt választana a katalógusból. Gondold el, paraméterek alapján szűr az ember... Nagyon felszínes dolog.

Inkább úgy mondom, hogy normális nő nem társkeresőn keresgél párt magának, ha meg mégis, akkor nem fog ilyen érzéketlenül szelektálni.

2015. szept. 13. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Látod, neked sem jó bárki... akkor miért gond az, hogy a nők is hozzájuk illő partnerre vágynak? Tudod, az nem úgy működik, hogy egymás mellé helyezünk véletlenszerűen két embert, és akkor belőlük tökéletes pár lesz...

Kellő ön- és emberismerettel az ember ki tudja választani a leginkább hozzáillő társat. Én is nagyon válogatós voltam az ismerkedéseim során, de nem bántam meg, mert végül tényleg olyan társam lett, akivel nem kellett kompromisszumot kötni.

2015. szept. 13. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, élőben is ugyanilyenek.
2015. szept. 13. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyetertek a nyolcassal. Mar most tehettek egy szivesseget.
2015. szept. 13. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!