Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak társat?

Figyelt kérdés

Már kezdem úgy érezni, csak valami csoda folytán lesz társam. Normális értékrendem van, a magyar átlaghoz képest toleránsabb embernek tartom magam, tanult vagyok, nem állítom, hogy annyira művelt, mert minden relatív, sportos, átlagosan csinos.

Exekkel tudnám újra kezdeni, de okkal lett vége. A korábbi kapcsolataimban éreztem, hogy szeretnek, valahogy még sem éreztem azt, hogy így jól érzem magam, valami nem jól működött. Előre akarok tekinteni, de annyira magányos vagyok és rosszul viselem az egyedüllétet, hogy ott kötök, hogy már megint exszel beszélgetek (jobb esetben).

Soha nem voltam az, aki az első apró összezördülésnél szakít, sőt inkább mindig én voltam az alkalmazkodó fél, túlzottan is. Már frusztrál, hogy nekem nem sikerül a párkapcsolat. Kevés helyre járok el ismerkedni, és ha kimozdulok sem úgy megy, hogy mindjárt megismerem életem párját. Jó lenne feltöltődni egy kapcsolatban, biztonságban érezni magam. Persze tudom, hogy minden élethelyzetnek meg vannak a maga kihívásai, a szingliségnek és a hosszú párkapcsolatnak is. Mások, ti mit csináltok?

2015. okt. 6. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es te nem vagy százas az tuti, még ezt a baromságot mint amit írtál.

Kérdező két apróságot lehagytál. Hány éves vagy és nő vagy férfi vagy, igaz az utóbbi már kiderült. Figyelj regisztrálsz egy társkeresőre vagy facebookon keresgélsz vagy valami.... mai világban annyi a magányos ember hogy aki tényleg akar egy társat az talál az odafigyel magára igényes a külsejére és a környezetére esetleg még mozog is egy kicsit akkor már te vagy az ász, nem kell top modellnek lennie de ha már van egy átlagos külsőd (pár kiló itt is ott is messze átlagos) már akkor tuti találsz magadnak valakit, olyan nincs hogy nem, ha pedig mégse akkor az azért van mert te nem teszel érte semmit csak rinyálsz és várod hogy majd magától lesz egy férfi aki normális, van egy átlagos kinézete, rendezettek az anyagi körülményei, nem egy sorozatgyilkos és nem is egy családapa.... amúgy ilyen társkeresőkön elszórva bár de vannak normálisak is :) 23/F

2015. okt. 7. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Lépj ki a komfort zónádból!! Keress a neten ingyenes vagy akciós programokat: legyen az futóverseny, nyelvi klub, múzeumok éjszakája vagy bármi. És ott ismerkedj össze annyi emberrel amennyit csak szimpatikusnak találsz, kortól nemtől függetlenül. Sosem tudhatod kit ismersz meg rajtuk keresztül : egy új barátnő, aki elhív egy buliba és bemutat a baráti körének, vagy egy jó fej öreglány, akit kikísérsz a parkolóba, ahol a jó képű unokája várja? Bármi lehet. A legtöbb pár, akit ha megkérdezel hogy találkoztak, nevetve meséli, hogy az micsoda "véletlen" volt, mert amúgy sosem jár ilyen helyekre, de akkor pont oda keveredett stb.
2015. nov. 11. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!