Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak társat?

Figyelt kérdés

Már kezdem úgy érezni, csak valami csoda folytán lesz társam. Normális értékrendem van, a magyar átlaghoz képest toleránsabb embernek tartom magam, tanult vagyok, nem állítom, hogy annyira művelt, mert minden relatív, sportos, átlagosan csinos.

Exekkel tudnám újra kezdeni, de okkal lett vége. A korábbi kapcsolataimban éreztem, hogy szeretnek, valahogy még sem éreztem azt, hogy így jól érzem magam, valami nem jól működött. Előre akarok tekinteni, de annyira magányos vagyok és rosszul viselem az egyedüllétet, hogy ott kötök, hogy már megint exszel beszélgetek (jobb esetben).

Soha nem voltam az, aki az első apró összezördülésnél szakít, sőt inkább mindig én voltam az alkalmazkodó fél, túlzottan is. Már frusztrál, hogy nekem nem sikerül a párkapcsolat. Kevés helyre járok el ismerkedni, és ha kimozdulok sem úgy megy, hogy mindjárt megismerem életem párját. Jó lenne feltöltődni egy kapcsolatban, biztonságban érezni magam. Persze tudom, hogy minden élethelyzetnek meg vannak a maga kihívásai, a szingliségnek és a hosszú párkapcsolatnak is. Mások, ti mit csináltok?

2015. okt. 6. 21:45
1 2
 1/12 Clark Kent.. ***** válasza:

Csoda folytán nem lesz társad, max melléd sodor az élet egy olyan asszonyt, aki nem is tetszik, de mivel nincs választásod, összeállsz azzal...

Fejleszd a személyiséged, legyenek céljaid, tegyél meg mindent, hogy magadhoz képest jól nézzél ki, akkor majd felfigyelnek rád azok a lányok, akikkel ismerkedsz.

2015. okt. 6. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:

"Mások, ti mit csináltok?"

A mások nem érzik magukat magányosnak. Bár nekromanta férfiklubbként bármikor csinálnak maguknak új társakat.

2015. okt. 6. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Jarj el szorakozohelyekre! Ott ismertem meg mindket komoly elettarsam.

Nezd vegig facebookon a barataid baratait. Ott is talalhatsz.

Regisztralj online tarskeresokre es talalkozz sok pasival.

A sok kozul valamelyikkel meg lesz a kozos hullamhossz!

A pasik az onallo noket szeretik, akik egyedul is jol erzik magukat. Ez vonzza oket nagyon.

4/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor kattints a válaszom alatt található kék Privát üzenet feliratra, és pötyögj egy rövid leírást magadról!
2015. okt. 6. 21:52
 6/12 Clark Kent.. ***** válasza:

Ha nő vagy, akkor két lehetőség van:

1. Vagy túl válogatós vagy (ez a nők többségére igaz...)

2. igénytelen, esetleg antiszociális vagy, és taszítod a férfiakat.

2015. okt. 6. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
#5-ös, hehe.. így kell ezt :D gratula
2015. okt. 6. 21:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Látszólag önálló vagyok, meg próbálok úgy tenni, mint akinek ez nem probléma. Mostanában más problémák is felhalmozódtak, lehet ezért is érzem nagyon, hogy egyedül vagyok, nem számíthatok szinte csak magamra.
2015. okt. 6. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a korral jár, hozzá kell szoknod az évek múlásával, hogy már nem téged kívánnak azok a dögös macsók akik 18 éves korodban a diszkóban lefetyelték a nunidat. A korodbeli átlagos külsejű férfiak szintén kilőve, mert elhányják magukat ha arra gondolnak, hogy néhány éve még a barátnőiddel vinnyogva röhögtél rajtuk amikor megpróbáltak szóba elegyedni veled. A 40-esek vagy házasok, vagy tele vannak lével és szintén a hamvas testű főiskolásokat szúrogatják. Marad az 50-es középvállalkozói réteg, akik már unják otthon a házisárkányt, közülük kellene egyet elcsábítani, de ahhoz nem árt megcsináltatni magadat egy plasztikai sebészeten, ami nem két forint.
2015. okt. 6. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. okt. 7. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!