Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnt fel, hogy sokkal lovagiasabbak a külföldi férfiak?

Figyelt kérdés

Évek óta kint élek, csak látogatóba járok haza, így van némi rálátásom.

Még odahaza mindenki az ún felsőkategóriás nőkért bomlik, akik attól emelkednek az átlag fölé, hogy műcici, rajzolt szemöldök, kacsaszáj, festett szőke póthaj, addig ilyen nőt itt nem látsz az utcán.

A férfiak még tudnak udvarolni, és nem a lakásukra vezet az első randi. Senki nem a keresetével próbál villogni, itt tabu, mennyit keresel, vagy milyen anyagi javaid vannak, aki ezzel próbál bevágódni valakinél, azt lenézik.

És a magyar szemmel átlagos nőknek is jóképű barátjuk van.

Trágár, szexuális ajánlatot eddig csak magyar srácok tettek.

És itt nem csak egy ország népéről beszélek, ismerkedtem már oroszokkal, dél-amerikaiakkal, ázsiaiakkal, de nyugat-európaiakkal sincs rossz tapasztalatom.

Ellenben amikor magyar srácokkal próbáltam ismerkedni, mindegyik nagyon kritikus volt, semmilyen nő nem volt jó nekik, a legszebbeket is leátlagosozták, csak a festett barbiek jöhettek szóba a nagy részüknél...

2015. okt. 6. 13:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Egy egész népcsoportra vonatkozó kérdést tettél fel.

2015. okt. 6. 16:01
 42/49 anonim ***** válasza:

Most vagy a számokkal is problémáid vannak, vagy teljesen indokolatlan választ írtál a 37-es hozzászólásra. Szerencsére elég sok ismerősöm él külföldön ahhoz hogy ne az jöjjön le a kérdésedből hogy minden külföldre költözött magyar lány elszáll magától hogy hű odakint még a kerítés is kolbászból van, a férfiak leterítik a szuperman köpönyegüket a tócsára hogy a szívük választottja átlibbenhessen felette, miközben Magyarországon az elhízott disznók vagy sovány csivavák verik otthon a plázaribik műkörmére.

Az a helyzet hogy arrogáns vagy és bunkó, és majd ha külföldön is elég nyelvi eszközzel rendelkezel ennek a kimutatására, akkor ott is úgy fognak bánni veled mint itthon. Remélem a fent leírt tapasztalatok addigra jó irányba fognak terelni, és nem lesz igazam.

Üdv, egy Magyarországon élő kövér nyüzüge "képzelj ide olyan sértést amit csak ... el tudsz képzelni"

2015. okt. 6. 16:08
 43/49 A kérdező kommentje:

Eggyel elszámoltam, 36nak ment, elnézést, megesik

Csak azt írtam le, amit tapasztaltam, tegyetek róla, hogy másként vélekedjenek a nők, ha ez nem tetszik. Nem vagyok bunkó, ennyiből nem szűrheted le, milyen vagyok, vagy milyen se

2015. okt. 6. 16:10
 44/49 anonim ***** válasza:
Már az összes nő nevében is beszélsz?
2015. okt. 6. 16:13
 45/49 anonim ***** válasza:
Ehh, befulladt a kerdezonk...:)
2015. okt. 6. 16:17
 46/49 anonim ***** válasza:
#43 Szerintem már az árulkodó jel hogy egyáltalán feltettél egy ilyen kérdést. Pontosan mit akarsz vele elérni? Mert a férfiakat sehol semmilyen irányban nem változtatod meg vele, viszont generálsz egy jó kis vitát. És miért kéne tennünk bármit is, mert mint említettem, eddig csak tőled hallottam ilyen tapasztalatokat. Az én baráti körömben még én látom a legsötétebben az itthoni viszonyokat, és még szerintem sincs semmi valóságalapja egyik mondatodnak se.
2015. okt. 6. 16:18
 47/49 anonim ***** válasza:
#45 Ez nem verseny
2015. okt. 6. 16:50
 48/49 anonim ***** válasza:
Mert a külföldi férfiakat még nem b*szogatták halálra a magyar nők.
2015. okt. 6. 17:02
 49/49 anonim ***** válasza:

Én az amerikai fiúkról, férfiakról tudok nyilatkozni. Ők a magyarokkal ellentétben túlságosan nyomulósak. Mindenki csak szórakozni akar, semmi elkötelezettség, elsődleges cél a szex. És ez nem csak az amerikaira, hanem a legtöbb itt élő nemzet férfijaira igaz, mivel ugye nagyon sok nemzet keveredik. Egyszerűen itt ez a módi. Nekem ez a stílus nem jön be, nem az én világom.

Nekem a magyarokkal nincsenek rossz tapasztalataim, sőt. Ilyen durva szexuális ajánlatot is csak bulis éjszakán valami részegtől bekiabálva kaptam. De az is igaz, hogy otthon olyan sokan nem is próbáltak kezdeményezni nálam, mint pl. itt. Otthon félénkebbek a fiúk, ami most hogy látom a másik végletet, talán nem is akkora baj.

2015. okt. 7. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!