Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy sokkal lovagiasabbak a külföldi férfiak?
Évek óta kint élek, csak látogatóba járok haza, így van némi rálátásom.
Még odahaza mindenki az ún felsőkategóriás nőkért bomlik, akik attól emelkednek az átlag fölé, hogy műcici, rajzolt szemöldök, kacsaszáj, festett szőke póthaj, addig ilyen nőt itt nem látsz az utcán.
A férfiak még tudnak udvarolni, és nem a lakásukra vezet az első randi. Senki nem a keresetével próbál villogni, itt tabu, mennyit keresel, vagy milyen anyagi javaid vannak, aki ezzel próbál bevágódni valakinél, azt lenézik.
És a magyar szemmel átlagos nőknek is jóképű barátjuk van.
Trágár, szexuális ajánlatot eddig csak magyar srácok tettek.
És itt nem csak egy ország népéről beszélek, ismerkedtem már oroszokkal, dél-amerikaiakkal, ázsiaiakkal, de nyugat-európaiakkal sincs rossz tapasztalatom.
Ellenben amikor magyar srácokkal próbáltam ismerkedni, mindegyik nagyon kritikus volt, semmilyen nő nem volt jó nekik, a legszebbeket is leátlagosozták, csak a festett barbiek jöhettek szóba a nagy részüknél...
Nehezen hiszem el, hogy te valós tapasztalatokról beszélsz. Az elbeszélésed is furcsa, beutaztad az egész világot - "ismerkedtem már oroszokkal, dél-amerikaiakkal, ázsiaiakkal, de nyugat-európaiakkal sincs"... -, hogy randizzál megannyi ország állampolgárával?
Meg aztán ha neked olyan jó kint, ritkán jársz csak haza, akkor miért dörgölöd itt bárki orra alá, hogy idehaza mi a helyzet kapcsolatok terén?
Miért érzem azt, hogy ez egy kamu, olyan kissé megbotránkoztatni akaró topik ez?
Régen volt egy hasonló: a néger kuki az igazi, na annak a szerzője is hasonlóan indított, leírt,a milyen jó a néger pasijával és utána meg 10 mondatban ócsárolta a fehér férfiakat, az is jó polgárpukkasztó kamu kérdés volt :-)
"Átlag feletti vagyok, de ez sem elég sokaknak"
Nem te döntöd el, hogy átlag feletti vagy, vagy sem.
"Higgyetek, amit akartok, ha attól nyugodtabban alszotok, hogy minden nő csúnya"
Hol írtunk ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!