Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnt fel, hogy sokkal lovagiasabbak a külföldi férfiak?

Figyelt kérdés

Évek óta kint élek, csak látogatóba járok haza, így van némi rálátásom.

Még odahaza mindenki az ún felsőkategóriás nőkért bomlik, akik attól emelkednek az átlag fölé, hogy műcici, rajzolt szemöldök, kacsaszáj, festett szőke póthaj, addig ilyen nőt itt nem látsz az utcán.

A férfiak még tudnak udvarolni, és nem a lakásukra vezet az első randi. Senki nem a keresetével próbál villogni, itt tabu, mennyit keresel, vagy milyen anyagi javaid vannak, aki ezzel próbál bevágódni valakinél, azt lenézik.

És a magyar szemmel átlagos nőknek is jóképű barátjuk van.

Trágár, szexuális ajánlatot eddig csak magyar srácok tettek.

És itt nem csak egy ország népéről beszélek, ismerkedtem már oroszokkal, dél-amerikaiakkal, ázsiaiakkal, de nyugat-európaiakkal sincs rossz tapasztalatom.

Ellenben amikor magyar srácokkal próbáltam ismerkedni, mindegyik nagyon kritikus volt, semmilyen nő nem volt jó nekik, a legszebbeket is leátlagosozták, csak a festett barbiek jöhettek szóba a nagy részüknél...

2015. okt. 6. 13:55
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
78%

Ebben van valami.

Amúgy valószínűleg a nőkre is igaz, külföldön több értelmes nő van, aki nem csak az izmos és jóképű férfiakat veszi figyelembe.

2015. okt. 6. 13:58
 2/49 anonim ***** válasza:
14%
Annak örülök, hogy ezzel (idézlek: milyen anyagi javaid vannak, aki ezzel próbál bevágódni valakinél, azt lenézik) a külföldi nőket is felminősíted a magyar rіngyókkal szemben. Itthon minden nőnek számít, hogy mid van. Ha több jelentkező áll sorban náluk, egyértelműen a legtehetősebbet fogják választani. Érdekes, hogy nyugaton ez a párválasztási módszer alig fellelhető, legalábbis az én, külföldön élő ismerőseim is sorra ezt mondják, férfiak is és nők is. Itthon minden nő elvárja az alig pár éves autót, a vadonatúj 300 négyzetméteres, amerikai stílusú családi házat, a lehető legnagyobb népszerűséget stb. Hányok a magyar nőktől. Ami a férfiakat illeti, az viszont ökörség. Rengeteg olyan egyedülálló srácot ismerek, akik fényévekre kerülik a platinaszőke plázalakó plasztikpatkányokat.
2015. okt. 6. 14:00
 3/49 Sunshinedoll ***** válasza:
37%

Én itthon élek, de sok külföldi van a vársban, egyetértek veled. Utcán beszólást füttyögést csak magyaroktól tapasztaltam, ismerkedésnél is a magyar pasik vagy hótt unalmasak, vagy hatalmas elvárásaik vannak, miközben az égvilágon semmit se tudnak nyújtani. Ez a tipikus nagyobb a fitymája, mint a farka hozzáállásuk van.

Nyilván nem minden egyes magyar pasiról beszélek, és külföldiekkel is volt rossz tapasztalatom, de a magyar pasik hihetetlenül hisztisek minden téren.

2015. okt. 6. 14:01
 4/49 anonim ***** válasza:
32%

Értem, szóval külföldön minden jó, minden pasi jóképű, mindenki sokat keres és beérik a bányarémekkel is.

Egy magyar nőnek ez valóban a mennyországnak tűnhet.

2015. okt. 6. 14:01
 5/49 A kérdező kommentje:

Kiforgatod a szavaim, utolsó.

Nem keres mindenki jól, de kb senkit nem érdekel, mennyit keresel. Nem több a jóképű férfi, mint otthon, maximum nagyobb az etnikai változatosság, és nem a bányarémek, hanem az átlagos nők járnak jó pasikkal.

De mindenki azt hall meg, amit meg akar hallani

2015. okt. 6. 14:05
 6/49 anonim ***** válasza:
33%
pont ki szúrtad azt a kevés réteget aki a plázaribikre bukik és rá huzzod a többi pasira gratt! nekem nem kéne pláza ribi semmi pénzért és sok pasi haveromnak se! nektek vannak alap követelményeitek izom magasság autó lakás jó fizetés! a szlovák román német nők sokkal normálisabbak mint ti!
2015. okt. 6. 14:05
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez országtól függ...gondolom nyugatra mentél. Keletre nem ez lenne a helyzet.

Én ausztriáról tudok írni. Itt valóban nincs annyi kacsaszáj és kacskaringós szemöldök. De az meg hogy kinek milyen nő tettszik az egyén függő , ne keverjük az ország tulajdonságaival. Személy szerint én is jobban szeretem a természetes nőket. Másrészről még egy nőnek sem tettem visszataszító sexuális ajánlatott, sem itt sem otthon, ez emberfüggő. Az viszont igaz hogy az emberek sokkal kedvesebbek, legyen az férfi vagy nő, bármelyik boltba , üzletbe, stb betérve , mosolyogva fogadnak, kérdeznek, nem kell órákat várni mire oda böfögi egy alkalmazott hogy na mit akarsz? Mint magyarországon tenné....no comment

2015. okt. 6. 14:09
 8/49 anonim ***** válasza:
43%

"hanem az átlagos nők járnak jó pasikkal"

Ez miért jó? Ha átlagos nők "jó pasikkal" járnak, akkor kikkel járjanak az átlagos férfiak?

Nem jobb lenne, ha az átlagos nők az átlagos férfiakat is figyelembe vennék?

2015. okt. 6. 14:10
 9/49 anonim ***** válasza:
76%

Látod, pont ez itt a lényeg: "de kb senkit nem érdekel, mennyit keresel".

Itt sok nőnek még társkeresőn is be van állítva a minimum elvárt kereset és randikon gyakran első kérdésük a "mit dolgozol" és pofátlanabbaknál a "mennyit keresel" szokott lenni.

2015. okt. 6. 14:12
 10/49 A kérdező kommentje:

Amilyen a kereslet, olyan a kínálat, szóval aki olyan nőkre hajt, akiken látszik, hogy a pénz érdekli őket, azokat nem lehet sajnálni.

És mielőtt valaki beszólna: átlagos, kicsit pocakos, nem túl előnyös külsejű srácok utasítgattak el, mert nem vagyok plázapits, vagy mert nem lehetett szex az első randin

2015. okt. 6. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!