Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a nők azon, ha egy pasi kijelenti, hogy a lányokat a párválasztás során a pénz motiválja?
Épp most olvastam egy cikket a NLC-n erről, hogy a nők nem szívesen ismerkednek olyan férfiakkal, akiknek semmi jövedelmük nincs, mert "miért mondjak én le, aki dolgozom, keresek, arról, a hobbimról, az edzésemről, vagy arról, hogy néha elmenjek a párommal egy moziba, vagy vacsorázni, csak azért, mert neki erre nincs pénze?"
Ezt persze némely posztoló úgy értelmezte, hogy igem ez is bizonyítéka annak, hogy a nők a pénzes pasikra hajtanak.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol azért hiúsult meg a találkozás, mert férfinek sokszor annyi pénze nem volt, hogy buszjegyet vegyen. Sehová nem jártunk, néha én vettem, és vittem neki kaját, azt elfogadta, de hogy én meghívjam valahová, azt a férfiúi önérzete nem engedte.
Végül 3 év múlva azért lett vége a kapcsolatunknak, mert ő nem bírta tovább így.
Akkor megfogadtam, mindenki annak gondol, aminek akar, de csak olyan férfivel ismerkedem, akinek legalább akkora anyagi lehetősége van, mint nekem.
Se munka,se pénz.
Azért ez már más tészta.Itt már trógerségről van szó.Ez pedig lehet kizáró ok,és egy szóval sem mondhatják rád ezért,hogy a pénzre mész.
Én férfi vagyok, szóval nem érint a dolog.
Azon se háborodnék fel, ha valaki azt jelentené ki, hogy a pasikat a párválasztás során a szolizott bőr motiválja.
Szánnám és, is két okból:
1. hogy ilyen tapasztalatai vannak csak
2. hogy ilyen buta, hogy 1-2-5 etet után úgy gondolja, ebből ki lehet jelenteni valamit a "pasikra" nézve.
Hát nem, és a nőkre nézve sem.
Nekem ez a harmadik komoly kapcsolatom (59F), hát ebből egyet se a pénz motiválta a párjaim részéről, a mostanit meg főleg nem, mert kifejezetten szegényen élek, ő meg fele annyi idős, mint én.
Ez nem volt valami nagy meglepetés, tudomásul vette, mint azt, hogy reggel fel kell kelni.
Szóval a kijelentés túl erősnek tűnik, megértem, ha van, akit felháborít.
Azért, amiért a férfiak is felháborodnak, ha szexmániás ösztönlénynek írják le őket.
(Hogy nehogy félreértsd: a legtöbb esetben valótlanok ezek az általánosítások, de viszonylag elterjedtek, mert aki találkozott egy ilyennel, az hangosan károg miatta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!