Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztás során mennyire keresnek a nők egy ideálképet?
A nők mennyire keresik az ilyen pasikat, vagy az ehhez hasonló pasikat?:
De ha így nézel ki vagy ehhez hasonló, akkor nehéz esélyed lesz a nőknél, mert abszolút nem vesznek észre.
1.
Csomószor volt olyan barátnőm, aki külsőleg a nagyon nem szimpatikus kategóriába tartozik.
Nyilván szélsőséges a két kép, de direkt, mert így akarom felhívni a figyelmet a világra, mennyire borzalmasan felszínes.
Csak a saját tapasztalataimról beszélhetek: mivel nem vagyok szép, ezért úgymond a saját "súlycsoportomban" keresek párt magamnak.
Eléggé gyanakodva fogadnám, hogyha odajönne egy 10/10-es pasi, hogy legyek a barátnője :D
Megnézni megnézem őket (nem vagyok vak), ugyanúgy ahogy a pasik nézik meg a gyönyörű nőket, de valószínűleg nem próbálnék kikezdeni vele.
20/L
4.
Itt van tudatosság, ami sajnos a nőknél elég ritkán van.
Pasiknál szerintem inkább megvan a tudatosság a párválasztásnál, mert a nagyon csinos nők sokszor panaszkodnak, hogy nem mernek odamenni hozzájuk.
Nekem konkrétan bejön jáksó, de nekem fura ízlésem van.
A nők pedig nem egy adott ideálképet keresnek, hanem valamit. Mindegyik mást.Szóval nem tudsz és nem is lehet mindegyiknek megfelelni.
Nekem magasságban van inkább ideálom...
Lehet, hogy a saját súlycsoportom inkább alacsony,fogatlan kopasz pasi lenne....de inkább akkor maradok egyedül és nem keresek ideált sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!