Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mennyire fontos ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Nektek mennyire fontos ismerkedésnél a külső?

Figyelt kérdés

Nálam a külső nagyon fontos, ha egy nő kicsit sem tetszik, szóba sem állok vele. A külsőn természetesen nem csak az arc szépségét és az alak formáját, hanem az öltözködést és az ápoltságot is értem.

Tudom, hogy ez így kicsit talán kegyetlenül hangzik, de az eddigi kalandjaim után azt tapasztaltam, hogy a lányok sem rejtik véka alá a véleményüket, ha nem jön be nekik valaki. (azt csak nagyon jó stílussal és kommunikáiós készséggel lehetne ellensúlyozni, de arra csak a pasik töredéke képes). Ex-barátnőm, azt mondta, amikor annak idején együtt voltunk, hogy ő nem tudna olyasvalakit megcsókolni, akihez nem vonzódik.

Szóval én igen, elvárom, hogy egy nő, aki mellettem van, nézzen ki jól, ha valami komolyabb helyre megyünk, mutasson jól mellettem. Nyilván azért ebbe a külsődleges dologba azért némi racionalitást is beleviszek, hiszen 30 évesen a barátnőmtől nem fogom elvárni, hogy úgy nézzen ki, mint egy 18 éves, de az alap, hogy a maga korához képest a lehető legjobban nézzen ki.

is sokat adok magamra, igyekszem a koromnak megfelelően jól kinézni, az ápoltság nálam alap, még kamaszkoromban is az volt a szokásom, hogy minden randim előtt megfürödtem.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 3. 20:51
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
A legjobb dolgok ruha nelkul történnek :P
2015. okt. 26. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!