Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mennyire fontos ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Nektek mennyire fontos ismerkedésnél a külső?

Figyelt kérdés

Nálam a külső nagyon fontos, ha egy nő kicsit sem tetszik, szóba sem állok vele. A külsőn természetesen nem csak az arc szépségét és az alak formáját, hanem az öltözködést és az ápoltságot is értem.

Tudom, hogy ez így kicsit talán kegyetlenül hangzik, de az eddigi kalandjaim után azt tapasztaltam, hogy a lányok sem rejtik véka alá a véleményüket, ha nem jön be nekik valaki. (azt csak nagyon jó stílussal és kommunikáiós készséggel lehetne ellensúlyozni, de arra csak a pasik töredéke képes). Ex-barátnőm, azt mondta, amikor annak idején együtt voltunk, hogy ő nem tudna olyasvalakit megcsókolni, akihez nem vonzódik.

Szóval én igen, elvárom, hogy egy nő, aki mellettem van, nézzen ki jól, ha valami komolyabb helyre megyünk, mutasson jól mellettem. Nyilván azért ebbe a külsődleges dologba azért némi racionalitást is beleviszek, hiszen 30 évesen a barátnőmtől nem fogom elvárni, hogy úgy nézzen ki, mint egy 18 éves, de az alap, hogy a maga korához képest a lehető legjobban nézzen ki.

is sokat adok magamra, igyekszem a koromnak megfelelően jól kinézni, az ápoltság nálam alap, még kamaszkoromban is az volt a szokásom, hogy minden randim előtt megfürödtem.

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. okt. 3. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Valamennyire persze hogy számít, de nem feltétlen ezen múlik. Nekem az a fontos, hogy vonzódjak hozzá, a vonzalom pedig nem ilyen szabályszerűen működik, hogy márpedig ilyen kinézetűnek kell lennie, hanem megmagyarázhatatlan dolog. Volt már olyan csaj, aki nagyon szép, ápolt volt, de valahogy a stílusa annyira nem jött be, hogy nem vonzott, hanem egyenesen taszított, illetve olyan lány is volt aki tök igénytelenül öltözködött, a haját se nagyon mosta meg, és hát nem volt egy szépség, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mégis vonzódtam hozzá.
2015. okt. 3. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

És szponzorálod is a barátnőidet, hogy megfeleljenek az elvárásaidnak? Mert azért ide már bele kell nyúlni a zsebbe, ha azt akarod, hogy a barátnőd mindig csinos, mutatós, stílusos legyen.

Azért jót röhögtem, hogy te egy sor kikötést felsoroltál, de rád nézve már az is nagy dolognak számít, ha randi előtt megfürdesz... És te a saját magad ápoltságát ennyivel el is intézted.

És arra még soha nem gondoltál, hogy egy szerényebb, kevésbé cicababás lánynak esélyt adj, aki esetleg melletted bontakozhatna ki?

Tudod, nem tudom, hogy mit gondoljak, de ebben a felszínes világban már semmin sem csodálkozok, de is csak egy típikus mai fiatal vagy.

2015. okt. 3. 21:41
 13/21 A kérdező kommentje:

@21:24

Sajnos, amint abban a kis rövid történetben említettem, nem mindenkinél alap, hogy fürdik randi előtt. :D

2015. okt. 3. 21:53
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Szimpátia megvan, akkor alap ápoltság legyen meg. Az meg hogy kínaiból túrt farmert visel nem igen érdekel!
2015. okt. 3. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
No és ha az étteremben nem tetszik a pincérlány, akkor hogyan fogsz rendelni? Cetlin? :D
2015. okt. 3. 22:05
 16/21 A kérdező kommentje:

@21:41-es válaszoló

Talán te nem tudsz róla, de márkás, drága ruhák nélkül is lehet igényesen öltözködni. Nekem például többféle felsőm is van itthon. Például annak az olcsó zöld "no name" pólónak, amit anyától kaptam, nincs különösebb márkája, de kinéz olyan jól, mint a nike Arsenal FC mezem. Ez utóbbi értékesebb, de randira amaz is tökéletesen alkalmas, főleg ha frissen mosott. Szóval nem kell itt szponzorálni semmit, ha egy nő olcsón, de igényesen öltözködik, az tökéletes.

A fürdéssel kapcsolatban lásd a korábbi kommentemet, hogy nekem volt dolgom olyan nővel, aki nem fürdött le randi előtt, de ezzel nem vagyok egyedül. Ott van még a haverom is, akinek szex közben csapta meg az orrát egy iszonyatos bűz, ami a nőtől származott, de ezt inkább nem is részletezem, mert undorító. Remélem, ezen is jót röhögtél azért. Sajnálatos, hogy a mai világban a fürdést hangsúlyozni kell, de Én úgy tapasztaltam, hogy igen, mert nem mindenkinél alap. Mellesleg, nem intéztem a magam ápoltságát ennyivel el. Most soroljam fel, hogy ügyelek a hajamra folyamatosan, sportolok, hogy minél jobb testem legyen stb...? :-) Mert így van.

Szerényebb lányokon mit értesz? Mert ez az én fogalomtáramban nagyrészt annyit jelent, hogy "antiszociáis". Nem, nem adok ilyeneknek esélyt, mert túlságosan hosszú idő mire elnyerem a bizalmukat, ráadásul még nem is biztos, hogy célba érek. (Tapasztalat). Nem szeretek hónapokat várni egy csajra.

Hogy tipikus fiatal vagyok-e? Bizonyos szinten igen, (nem szeretek különc lenni), de bizonyos szinten nem.

2015. okt. 3. 22:11
 17/21 A kérdező kommentje:

@22:05

Pincérnők általában jól néznek ki. :D

2015. okt. 3. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam annyit számít a külső, hogy ne legyen nagyon kövér, meg arcra valamennyire tetsszen. De a legjobb,ha hasonlít a fiatal kori Salma Hayek-ra, vagy Penelope Cruz-ra :) Na, ez az, mostantól csak olyan nőkkel állok szóba,akik rájuk hasonlítanak :)
2015. okt. 3. 22:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak úgy szólok, hogy 'hónaljszaga' akkor is lehet valakinek ha ideges és emiatt megizzad stb... Elég primitív vagy, hogy ennyi alapján elítéltél valakit
2015. okt. 4. 10:02
 20/21 anonim válasza:
Nála az apoltsag az alap. Az hogy hogy nez ki annyira nem fontos ha valami meg fog benne. Hisz nem egy az ízlésünk. Lehet az én szememmel a vilag legjobb pasija lesz,meg máséval a legrondabb. De ez igy van jol. Van egy kollagam.. Nagyi jo pasi es nem ertettem anno hogy ápolt es jol is nez ki,hogy lehet az hogy nem nős,nincs családja..neha egy ket kapcsolat es Ennyi.. Akkor el mesélte,h tul sokat adott a külsőségekre.. Annyira válogatott h külsőleg milyen legyen az a lany..h eszre sem vette h el röpült az idő a feje fölött. 50.fele jar,most is jo pasi..de meg mindig tul sokat válogat..es lehet a nő pont nem arra vágyott ami neki fontos volt,igy egyedül maradt. Ne h igy járj!! Lehet válogatni..de 30.eves vagy.. Ne tul sokaig valogass mert oda jutsz egy próbája az huzol magad utan mert senki sem eleg jo neked ;)
2015. okt. 26. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!