Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ha lájkolgatom? Előbbre visz, vagy sem? 20L
Figyelt kérdés
Nem vagyunk csak köszönő viszonyban, meg nézegetjük egymást. Lájkoljuk egymást, ami tudom, talán kissé 'átlag' vagy sablon, de a semminél jobb.
Kérdés: Leveszi ebből, hogy tetszik nekem? Mert úgy tűnik én neki igen. Tehát pozitívum, pozitív visszajelzés nem?
2015. okt. 3. 17:41
11/15 anonim válasza:
van kb 400ismerősöm facebookon, ha kiteszek valamit, arra átlag jön 30-40 like... kb meg se szoktam nézni, ki mit likeol...
12/15 anonim válasza:
vajon mi történne, ha egyszer csak megszűnne az a bizonyos közösségi oldal,ahol like-olgatni lehet a másikat? Az emberek visszatérnének a személyes kommunikációhoz? Meg már ha nem is személyesen beszéltek, akkor legalább üzenetet küldj neki, ne csak "lájkold".
13/15 anonim válasza:
Hallottál olyanról, hogy üzenetet lehet küldeni ott? No, ezt kell tenni! Miért nem tudnak a mai fiatalok beszélgetni egymással?
14/15 A kérdező kommentje:
Én csak a barátnőimet lájkolgatom javarészt. De ez csak gesztus tőlem nekik, mert amúgy nem érdekel az egész. Nem vagyok fb 'buz!' Legtöbbször messengert használok, ami által ugye nem is látom, hogy mi zajlik a fb-on...
2015. okt. 3. 18:58
15/15 anonim válasza:
"De ez csak gesztus tőlem nekik"
nem értem a mai fiatalokat...
a mi korunkban gesztus volt odamenni a másikhoz, kezet fogni, megpuszilni, megszólítani, megcsókolni, a lábtörlőjére szarni... de lenyomni az egéren egy gombot egy szobában ülve... na az, az nem egy gesztus...
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!