Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ha lájkolgatom? Előbbre visz, vagy sem? 20L
Figyelt kérdés
Nem vagyunk csak köszönő viszonyban, meg nézegetjük egymást. Lájkoljuk egymást, ami tudom, talán kissé 'átlag' vagy sablon, de a semminél jobb.
Kérdés: Leveszi ebből, hogy tetszik nekem? Mert úgy tűnik én neki igen. Tehát pozitívum, pozitív visszajelzés nem?
2015. okt. 3. 17:41
2/15 anonim válasza:
Többre mennél, ha elkezdenél vele beszélgetni.
4/15 anonim válasza:
Ezek a fiatalok már csak a like-olgatást ismerik?
Nem csoda, hogy annyi önbizalom hiányos és szerencsétlen fiatal van mostanság, mivel a fb-n élitek az életeteket!
Inkább írj rá, az egyszerűbb, gyorsabb és lényegre törőbb! Na meg személyesebb is! :)
5/15 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy előbbre vinne. És az, hogy szerinted tetszel neki, csak annyit jelent, hogy ő tetszik neked.
6/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tetszem. Realista vagyok, sosem mondanám, ha nem lennék benne biztos. Csak fiatalabb a srác, és talán félénkebb...
2015. okt. 3. 17:52
7/15 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy neked kéne kezdeményezned. Amúgy nem te írtál már ki pár kérdést erről?
8/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én olyan bátor...:/
2015. okt. 3. 17:57
9/15 anonim válasza:
Fiúként kb 12 lánnyal vagyok így hogy oda-vissza megy a lájk...nem hinném nagy szám lenne a te esetedben sem. Ebből semmi nem derül ki.
10/15 anonim válasza:
Ha gyereket szeretnél, akkor meg majd megbököd?
Én nem vagyok idős, de hogy a fenébe nem tud a mai tizen-huszonévesek egy része kommunikálni egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!