Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így már tényleg csak pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már tényleg csak pénzes pasival juthatok elöbbre?

Figyelt kérdés

Gimnáziumba jártam, mert a szüleim azt akarták, így nincsen szakmám. Aztán nem tudtam befejezni az egyetemet, mert olyan rosszul ment, hogy éheztem (napi fél száraz kifli, másnap napi egy fonnyadt alma, így nehèz tanulni). Diàkmunkára nem vettek fel, magamat meg nem akartam hirdetni, így hagytam a fenébe. Utána még egy évet végigéheztem, most van barátom (de nem jó a kapcsolat), annyi, hogy ketten tudunk bérelni egy lakást, és nem éhenhalni. Egyedül egyikünknek se menne, pedig mindketten dolgozunk.

Haza nem mehetek, nem látnak szívesen. A kapcsolatom vacak, egyedül meg napi 8 óra munka mellett is éhen halok.

Egyetemröl nem is álmodom, mert csak humán szakra mehetnék, azzal meg kitörölhetem. Nyelvtudàsom nincsen, csak egy C1 angol.

Tényleg màr csak az marad, hogy tehetösebb partnert keresek, aki mellett nem halok èhen, ha én 8 órázok, ö meg csinál, amit csinàl?

2015. okt. 3. 13:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miért nem látnak szívesen otthon?
2015. okt. 3. 13:28
 2/23 anonim ***** válasza:
Külföldi munka?
2015. okt. 3. 13:29
 3/23 A kérdező kommentje:

Mert hülyék a szüleim

Kezdötöke nélkül esèlytelen, merr ha nem jön be, annyi pénzem nincs, hogy hazautazzak

2015. okt. 3. 13:32
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire lusta vagy és életképtelen, akkor igen. De egy tehetős pasinak se fog kelleni egy semmirekellő csaj, csak ha iszonyú jól nézel ki, akkor esetleg valami gazdag bunkó eltart majd amíg meg nem un.
2015. okt. 3. 13:40
 5/23 anonim ***** válasza:

[link]

...

ja nem, mégsem.

2015. okt. 3. 13:41
 6/23 anonim ***** válasza:
Pénzzel nem jutsz előre. Max "jobban" élhetsz.
2015. okt. 3. 13:42
 7/23 A kérdező kommentje:
Már hogy lennék semmirekellö, ha napi 8 órában dolgozom, csakhogy enni tudjak?
2015. okt. 3. 13:42
 8/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz helyzetben vagy,megértem! :(

hiába dolgozik az ember,kevés pénzt kap! :(

nem hiszem hogy életképtelen lennél

valami jobb munkát kellene szerezni,esetleg így lehetne tovább jutni valamit egy kicsit lenne csak jobb!

Sajnos sok a szegény ember,aki nem szegény az azt sem tudja mi az a szegénység....

2015. okt. 3. 13:45
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Azért mert azt hiszed, hogy mivel te dolgozol 8 órát a megélhetésedért, (egyébként a legtöbb ember ennyit dolgozik, hanem még többet is) és sajnáltatod magad, hogy ilyen sz..rul megy neked meg minden, és akkor majd egy gazdag férfi megoldja a jóléti problémádat!

Hát nem, ez nem így működik! Ha van lehetőséged, akkor vállalj plusz melókat, és kezdj el spórolni és tanulj egy plusz szakmát amiben többet kereshetsz!

Az, hogy a jó létet a popsid alá tolják, az csak a mesében, a felső körökben és azoknál létezik, akik megdolgoztak érte!

Egyébként te meg csak egy kitartott nő lennél ilyen felfogással!

Mellékesen ÖNSZORGALOMBÓL is elkezdhetnél nyelvet tanulni!!

2015. okt. 3. 13:47
 10/23 anonim ***** válasza:
71%

Éséééssssss....

3....2....1..... MÁRIS JÖNNEK A KIFOGÁSOK!

2015. okt. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!