Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így már tényleg csak pénzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már tényleg csak pénzes pasival juthatok elöbbre?

Figyelt kérdés

Gimnáziumba jártam, mert a szüleim azt akarták, így nincsen szakmám. Aztán nem tudtam befejezni az egyetemet, mert olyan rosszul ment, hogy éheztem (napi fél száraz kifli, másnap napi egy fonnyadt alma, így nehèz tanulni). Diàkmunkára nem vettek fel, magamat meg nem akartam hirdetni, így hagytam a fenébe. Utána még egy évet végigéheztem, most van barátom (de nem jó a kapcsolat), annyi, hogy ketten tudunk bérelni egy lakást, és nem éhenhalni. Egyedül egyikünknek se menne, pedig mindketten dolgozunk.

Haza nem mehetek, nem látnak szívesen. A kapcsolatom vacak, egyedül meg napi 8 óra munka mellett is éhen halok.

Egyetemröl nem is álmodom, mert csak humán szakra mehetnék, azzal meg kitörölhetem. Nyelvtudàsom nincsen, csak egy C1 angol.

Tényleg màr csak az marad, hogy tehetösebb partnert keresek, aki mellett nem halok èhen, ha én 8 órázok, ö meg csinál, amit csinàl?

2015. okt. 3. 13:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem kitartott akarok lenni, és nem fér bele a plussz munka, heti 6 nap dolgozom
2015. okt. 3. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kellene az a pénz, akkor beleférne az a plusz munka heti 6 nap munkád mellett is!!

De hát könnyebb erre a kifogásra hárítani mindent!

2015. okt. 3. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen amit a kérdező mond, mert egy tényleg jó állásból is fel ehet tartani akár egy családot is.

Na mondjuk ezek a lehetőségek végesek, szóval ha erre szeretne alapozni, akkor bizony hogy sokkal kényelmesebben érezhetné magát, mintha tényleg önmagát kezdené hirdetni.

Az viszont biztos, hogy nem csak azzal lehet előbbre jutni. Lehet jobb melót keresni, ha olyan a munkakör akkor többet dolgozni, másodállást csinálni, esetleg tanulni (akár piacképes dolgot is).

Egyik út sem kellemes, sőt nem is biztosak.

Mégis, most nettó mennyi pénzből éltek ketten az éhhalál szélén?

(Csak mert ez alapján be lehet lőni, hogy mit jelent Neked az "éhhalál széle", hogy kb. mi az igényszint.)

2015. okt. 3. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:

*b+, hát nem tudok írni, pl. szavak kimaradnak... :D De azért érthető ha az olvasó akarja érteni.

Hosszú volt eddig az 5 és fél nap meló.

2015. okt. 3. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Mennyit keresel? Napi 8 óra munkából még minimálbérből is meg lehet élni, csak akkor nem, ha baromságra költöd a pénzt. Például egyedül laksz albérletben, az a világ legnagyobb luxusa, vagy étteremben kajálsz nem főzöl stb.

Megjegyzem én férfiként 200 ezer felett keresek (nem mintha az olyan sok lenne), problémáim vannak a pártalálással, de ilyen nő még nekem sem kellene. Mit tudsz te egy férfinak adni a testeden kívül? Semmit, hiszen nem lehet tudni, hogy nem-e érdekből tetteted a szeretetet majd lelépsz egy gazdagabbal, ráadásul nem lehet veled felépíteni egy életet. Te csak lehúznád és kihasználnád a férfit ezt pedig kiszúrjuk, még egy olyan balek is, mint én. Veled csak játszanának a férfiak.

Egyébként vannak lehetőségeid. Folyamatos munkahely keresés a jelenlegi munkád mellett, mindezeken felül érdemes elgondolkodni külföldi munkán is , vagy itthon egy diákhiteles egyetemen.

2015. okt. 3. 13:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem havi kb. 20000 forintból ki lehet hozni a kaját egy embernek. Piacon veszel krumplit és fedezve van a szénhidrát beviteled, ehhez veszel virslit, vagy valami olcsóbb húst meg szintén piacon némi gyümölcsöt.
2015. okt. 3. 14:03
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Már hogyne férne bele a második munkahely, nem te lennél az egyetlen aki állandóan dolgozik, pl én nőként egyedül bérelek egy lakást és tartom el magunkat (férjem még egyetemista, én kötöttem ki, hogy ne dolgozzon), minden nap reggel 8tol este 8 ig dolgozok, igaz szombat vasárnap szabad de van, hogy bevállalok szombatra is munkát. Azért kizárólag te vagy a hibás, hogy a tanulmányaidat nem fejezted be, ritkán szólnak arról az egyetemista évek, hogy nagy habzsidőzsi, nekem is volt olyan, hogy egy hétig kekszet ettem otthoni lekvárral, ez nem elég ok arra, hogy 2 év után abbahagyd.

Ha valamit el akarsz érni szedd össze magad s ne siránkozz, attól nem oldódnak meg a problémáid!!

2015. okt. 3. 14:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Menj külföldre! Magyarországon csak néhány szakmával lehet normálisan megélni, de lassan már azokkal sem. Manapság már skype-on is szoktak interjúztatni, így elég akkor kimenned, amikor már biztos, hogy lesz munkád.
2015. okt. 3. 14:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ilyen mentalitással legjobb, ha örömlánynak megy. A munka büdös neki, a tanulás büdös neki, és a férfiakból akar megélni. --> prosti.
2015. okt. 3. 14:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Mindezt Budapesten? Vagy vidéken nem tudtok megélni?
2015. okt. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!