Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szempontok alapján értékelik a férfiakat a nők?
Én nem rangsoroltam, amíg társat kerestem, egyszerűen döntöttem, hogy tetszik-e valaki vagy nem.
Nekem az, hogy "jó pasi"-e külső ÉS belső alapján dől el.
Külsőre az tetszik a legjobban, aki magas, vékony alkatú, semmiképp sem kigyúrt, nem divatozik szélsőségesen (tehát nincsen milliméter pontosan belőtt haja, sem tapadós nadrág, tökig kivágott póló...stb.) , de azért nem is tiszta tróger, és karakteres arca van. Belsőre pedig az tetszik, aki kicsit különc, intelligens, gondolkodó, vevő a hülyéskedésre, jó humorú (vagyis inkább úgy mondom, hogy az enyémmel kompatibilis a humora), érzelmes, hűséges típus, valamint nagy előny, ha nyugisabb, otthon ülősebb, intovertáltabb típus, és végül még annyi, hogy ne legyen hímsoviniszta, sem pedig régimódi, kezeljen egyenrangú félnek, ne nézzen le. Komoly kapcsolatban gondolkozzon, vegyen egyszer el feleségül. :)
Azt azért megemlítem, hogy hiába írtam ezt le, ez csak rólam szól, nem minden nőnél ezek a szempontok. Valakinek az izmos, valakinek a mackós alkat tetszik, valakinél a pénz számít, valaki viszolyog az introvertált férfiaktól, valaki nem akar otthon ülni, elvárja, hogy folyton aktívak legyenek, programokat csináljanak, valaki azt várja, hogy irányító, domináns természetű legyen a férfi, és még sorolhatnám. :) Az adott nő személyiségétől és ízlésétől függ, hogy milyen pasira, és milyen kapcsolatra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!