Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mennyire értékelik, hogy egy nő odavan értük?
A kegyetlen igazság az, hogy csak akkor, ha jó nő vagy. Ha csúnyácska, akkor inkább idegesítő.
Ha átlagos, akkor meg ególegyezésként jól esik...
Én nagyon szeretem...
Ciki,de ez van. Jó érezni,hogy "kellek".
Tuti nő voltam előző életemben...
Tapasztalat, hogy nem értékelik.
Egy ideig lehet jól esik nekik, az egó... De aztán szabadulnának.
Velem az esett meg, hogy csapta nekem a szelet a pasi, én meg egyszer csak bele szerettem. Hát igazat megvallva eléggé nyilvánvaló volt, hogy mit érzek felé. Ki is mutattam, túlságosan is. A végén azt csinálta, hogy mikor ott voltam a barátnőmmel, látványosan csak a barátnőmmel beszélt, mindegy mit mondtam levegő voltam. Nagyon rosszul esett és akkor tudatosult, hogy jó volt az elején, hogy odavoltam érte, legyezgette a hiúságát, aztán elege lett. Így mutatta ki. Nagyon megharagudtam rá, mert jó bár nyomulósabb voltam a kelleténél, de azért jó megalázott. Az biztos, hogy észhez tértem. 2 év nagy szerelem után egy nap, akkor mikor ezt csinálta vele, eldöntöttem, nem érdekel. Utána nem is akartam látni. Hamar kiszerettem belőle, olyan arconcsapás volt nekem az a jelenet.
Gyakorlatilag felajánlod magad (jó értelemben).
Szükségtelenné teszed a férfiben meglévő vadászösztönt.
Mit érezne a vadász, ha a szarvasfőbelőné saját magát? eléje állna és föbelőné saját magát.
Lenne szarvashús, de nem lenne vadász-sikerélmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!