Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pasik miért értékelik annyira túl a nőket?
"őket a legkönnyebb elcsábítani,elég ha jól nézel ki"
Csak ennyi? Hogy én eddig miért nem próbáltam jól kinézni... Ja, mert nem tudok. Szar ügy!
Tényleg túlértékelik? o_O Szerintem akik csak egy éjszakát akarnak, azok éppen hogy nem értékelik túl a nőket...
Az meg, hogy a férfiak gyönyörűnek látják a nőket és nagy hatással vannak rájuk, színtiszta biológia - így segíti elő a természet, hogy a fajunk fennmaradjon. Akik szólni sem mernek a nőkhöz, ők sajnos túl félénkek, alulértékelik magukat - nők közt is vannak ilyenek.
" ha látnak egy csinos nőt,azt gondolják semmi esélyük náluk,de valójában őket a legkönnyebb elcsábítani"
Na ez új, én nem nézek ki rosszul, igaz nekem nincs csajozós szövegem, de a kiéhezett csúnya lányok így is rám szoktak tapadni, a szépek meg levegőnek néznek. Ha könnyebb lenne velük, ez fordítva lenne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!