Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőket milyen randira illő elvinni?
Figyelt kérdés
Nők mit vártok el ebben a korban?
-Parkban sétálás, ücsörgés, fagyizás esetleg?
-Vagy étterem?
2014. ápr. 23. 23:25
1/33 A kérdező kommentje:
Első randira gondolok!
2014. ápr. 23. 23:25
2/33 anonim válasza:
séta vagy cukrászda
kérdezd meg udvariasan mihez lenne kedve a lánynak
3/33 A kérdező kommentje:
Kort és nemet írjatok köszi! És tapasztalatokat is!
2014. ápr. 23. 23:28
5/33 A kérdező kommentje:
# 4/4
Birka bonyolult a kérdés nem?
2014. ápr. 23. 23:30
6/33 anonim válasza:
Talán 30 évesen már tud válaszolni arra a kérdésre, hogy
"mihez lenne kedved?" (persze szebben csomagolva)
Legyen ez az első közös döntésetek :)
7/33 A kérdező kommentje:
Biztos nem fogom megkérdezni őt! Mert az gondolhatja, hogy mennyire kretivatlan vagyok, hogy egy normális randit nem tudok össze hozni amit én találok ki! Nők jobb szeretik azokat a pasikat akik tudják mit akarnak! Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert szokta lenni 30 feletti nők és hátha tud valaki egy érdemes tanácsot adni! 26 éves vagyok és randevu szóba jött, már csak alkalmas időpont kell!
2014. ápr. 23. 23:35
8/33 anonim válasza:
"kretivatlan" :D
Innentől nem érdekelne, hogy hova akarsz vinni, nem mennék.
9/33 anonim válasza:
"Mert az gondolhatja, hogy mennyire kretivatlan vagyok, hogy egy normális randit nem tudok össze hozni amit én találok ki!" -- de hát végülis az vagy, mivel itt kérdezősködsz...:D
10/33 A kérdező kommentje:
Na még egy Magyar tanár! :)
2014. ápr. 23. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!