Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 feletti nőket milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti nőket milyen randira illő elvinni?

Figyelt kérdés

Nők mit vártok el ebben a korban?

-Parkban sétálás, ücsörgés, fagyizás esetleg?

-Vagy étterem?

2014. ápr. 23. 23:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

nem attól leszel kreatív,ha elviszed valahova ahová ő nem szeretne

a másik véleményének meghallgatása:

figyelmesség

ezt a nők értékeli is

2014. ápr. 23. 23:40
 12/33 A kérdező kommentje:
Élvezitek? :D Ti is azok vagytok, mert nem tudtok válaszolni!
2014. ápr. 23. 23:40
 13/33 anonim ***** válasza:

Nézd, ez a nőn múlik, melyik opciót nézi:

- Annyi kreativitása sincs, hogy kibökje: cukrászda..

- De jó, érdekekli a véleményem...

Ha nem puhatolod ki, hogy milyen, akkor 50% hogy elbukod

az első gondolatnál...

2014. ápr. 23. 23:41
 14/33 anonim ***** válasza:

ahogy olvasom a komjaid te már eldöntötedd mit akarsz

hajrá

2014. ápr. 23. 23:41
 15/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, nézd, te egy adott válaszra vársz... holott az opcióid hiányosak.

Egy 30 feletti nőnek (valójában minden nőnek) igenis fontos a törődés, érezze, hogy számít. Ha egyből TE döntesz el mindent, azt nem biztos, hogy jó névem veszi. Sőt, biztos is hogy nem.

2014. ápr. 23. 23:42
 16/33 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene egy séta, egy fagyizás, egy kávézóba vagy valami kerthelyiségbe beülés, esetleg egy ebéd vagy egy vacsora. Egy süti egy cukrászdában, egy csendesebb parkban való beszèlgetés....ilyenek :) 37/N
2014. ápr. 23. 23:44
 17/33 anonim ***** válasza:
na ki a hülye kisfiam?
2014. ápr. 23. 23:45
 18/33 Horus magnus est válasza:
Olyan öreget? Szerintem színház, azt szeretik az idősek
2014. ápr. 24. 01:42
 19/33 anonim ***** válasza:
Én a határozott pasikat szeretem, és mire a randira kerül a sor, már lehetősége van megismerni annyira, hogy nagyjából kikövetkeztesse minek örülnék. Az egyik ilyen ismerkedés alkalmával sétáltunk, és a halászbástyánál kötöttünk ki, és csak üldögéltünk és néztük a tájat és beszélgettünk...gyönyörű volt...de volt olyan is, hogy tudta a fiú, hogy a Lánchíd a kedvenc hidam, és úgy szervezte, hogy az esti órákban arra menjünk hazafelé...:) De mentünk már csendes kávézóba is, az is hangulatos volt...én pl. elsőre nem szeretem a harsány, hangos helyeket...:)
2014. ápr. 24. 01:51
 20/33 anonim ***** válasza:
a barátnőmet az uj párja a hegyre vitte agusztusba és olyan közelinek látták a csillaghullást az utána következő részleteket nem engedte kikotyogni a srácnak :)-de nekik felejthetetlen volt és pénzbe se igen került-szerintem ez romantikus :) szerintem az ilyen dolgok maradnak felejthetetlenek nem egy snassz vacsora vagy mozi..mondom én akin sose volt ilyenbe része
2014. ápr. 24. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!