Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nőket milyen randira illő elvinni?
Figyelt kérdés
Nők mit vártok el ebben a korban?
-Parkban sétálás, ücsörgés, fagyizás esetleg?
-Vagy étterem?
2014. ápr. 23. 23:25
31/33 anonim válasza:
Továbbra is engem hibáztatsz - a helyett, hogy végre magadba néznél.
Megérthetnéd végre, hogy nekem mindegy... én csak akkor jövök ide, ha nekem tetszik, és nem kell találkoznom veled.
Viszont így nem sok normális nő fog még ismerkedni sem veled, mert azonnal látják, hogy mi a helyzet.
Magadon próbálj meg végre javítani - mások majd csak ellesznek a saját gondjaikkal!
Csak egy tanács... amúgy felőlem azt csinálsz, amit akarsz.
32/33 anonim válasza:
Ja, és mielőtt még egyszer leszólnál: az első írásomban ott van a tanács is.
Az, amit kértél.
Csak tartok tőle, hogy azt már nem tudtad elolvasni.
33/33 A kérdező kommentje:
Én nem hibáztatlak! :) De értsd meg, nem tudsz belém kötni... és bután gondolkodsz. Egy embert nem pár apró hiba szoktál leszólni! Te azt csinálod! De azért jó, hogy eldöntöd, hogy nem fog velem senki szóba állni! :) Szerintem meg te nézz magadba!
2014. ápr. 25. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!