Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 feletti nőket milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti nőket milyen randira illő elvinni?

Figyelt kérdés

Nők mit vártok el ebben a korban?

-Parkban sétálás, ücsörgés, fagyizás esetleg?

-Vagy étterem?

2014. ápr. 23. 23:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"kretivatlan"

No igen. Elsőre tanulj meg rendesen magyarul, mert 30 felett már ezt is értékelik a nők. Nem a mi életünket fogja háborgatni, ha kilóg a kapa a szádból... remélhetőleg. Úgyhogy nekünk mindegy.

Az első randin szerintem még ne vidd étterembe - a többi ötlet jobb volt.

2014. ápr. 24. 13:04
 22/33 A kérdező kommentje:
Miért kéne megtanulnom Magyarul? Egy hiba miatt, már írástudatlannak számítók? "Elsőre tanulj meg rendesen magyarul," Azért egy vesszőbe nem kéne leminősíteni senkit se, mert szerintem észrevehető, hogy tudok írni meg fogalmazni! Mert, ha pl. ezt írnám: "máma elviszem a csajt randizni és eszt aszt csinálunk és kiráj lesz minden" Na ekkor jogos volna belém kötni!
2014. ápr. 24. 13:11
 23/33 anonim ***** válasza:

Temetésre!

Nehogy fiatal, szép nőt valassz!!

2014. ápr. 24. 13:12
 24/33 A kérdező kommentje:
32 éves nem fiatal? És nem szép nő? Azért ez durva, hogy ennyire hülyék vagytok!
2014. ápr. 24. 13:45
 25/33 anonim ***** válasza:

egy normális randit nem tudok össze hozni <- egy szó, vessző is kell

"A" -> Nők jobb szeretik azokat a pasikat <-vessző

akik tudják <-vessző

mit akarnak! Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert szokta <- "k"

lenni 30 feletti nők <- vessző

és hátha tud valaki egy érdemes <- inkább értelmes

tanácsot adni! 26 éves vagyok és randevu <- hosszú ú

Még jó, hogy tudsz magyarul. Mi lenne, ha nem tudnál?

Az viszont igaz, hogy nálad sokkal rosszabbak is írnak ide... de remélem, nem ők a példaképeid!

2014. ápr. 24. 14:01
 26/33 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a helyesírás! Nem lehet mindenki tökéletes! És a kérdésem nem a helyesírásomra irányult! Azért valakin látszik, hogy tud-e írni vagy sem! Én nem tartozom közéjük! Kérdésre várom a választ amit ki tettem, nem az okításra! Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok tökéletes. De, ha osztályozni kéne akkor az erős 4-es bőven meg volna, és már jó!
2014. ápr. 24. 14:05
 27/33 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rosszul értettem?

Most elnézést kértél?

Normális ember ezt csinálja, ha véletlenül (ennyi) helyesírási hibát vét.

2014. ápr. 24. 14:17
 28/33 A kérdező kommentje:
Miért kéne elnézést kérnem? Most akkor nyelvtan órát tartasz nekem? Akkor tartsd magadnak, mert nem érdekel!
2014. ápr. 24. 14:19
 29/33 anonim ***** válasza:

Akkor viszont azt mondom, hogy normális nőt ne hívj meg sehova.

Ne pocsékoljátok ezzel egymás idejét.

30 fölött már a legtöbb nő ad erre... és nem szeretik a bunkókat. Ráadásul nem az a legnagyobb gond, hogy nem tudsz tökéletesen írni - hanem az, hogy rögtön bunkó üzemmódba váltasz, ha ez (vagy nyilván bármi más, neked nem tetsző dolog) szóba kerül.

2014. ápr. 24. 16:03
 30/33 A kérdező kommentje:
Miért lennék bunkó? Bakker van 1-2 hibám.... és le vagyok oltva ez miatt! Jó le vagyok minősítve! Neked utolsó, főleg kisebbségi komplexusod van, hogy itt piszkálódsz minden vessző vagy ékezet miatt. Nem érzem magam bunkónak és írástudatlannak, feltettem egy kérdést és írtam közben kommentet és vétettem kis hibát és nekem esel. :D Szánalmas vagy haver nagyon.
2014. ápr. 25. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!