Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért csak a külcsín érdekli és az, hogy mi az eredménye a pasi munkájának (anyagi, tárgyi)?
Figyelt kérdés
Én ezt erre értem, hogy van egy pasi, okos, egész nap dolgozik (pl gyárban 12 órát, keményen atomjaira töri magát össze). Nem keres sokat, rossz régi autója van, elavult lakása stb. De okos, minden rendben van vele emberileg is. Rengeteget melózik, agyal. De ez nem mutatkozik meg az anyagiakban. Ilyenkor mindig azt mondják, hogy nem az a fontos, mid van, hanem milyen ember vagy, nem vagy-e lusta, szeretsz-e dolgozni. De arról már mind hallgat, hogy bizony ha ennek nincs eredménye, akkor felnéznek-e rád, mint férfira? Márpedig azt látom, hogy nem.2014. márc. 22. 10:29
1/8 anonim válasza:
Talán számba veszik, képes lennél-e a gyerekedet eltartani, fizetni. Nőként csak ezt tudom felhozni. Engem is csak egy bizonyos kor és kialakult kapcsolati szint után foglalkoztatna a dolog. Mint mondtam, a gyerek(ek) miatt.
2/8 anonim válasza:
Mert nekik nem pasi kell, hanem státusszimbólum, akivel lehet villogni a nagyvilágnak az utcán, meg két lábon járó pénztárca, aki mindent megvesz amire ő csak rámutat. Kit érdekel, mit érez vagy mit gondol, ugyanmár...
Mivel ők a szebbik nem, simán megtehetik sajnos hogy felszínesek és anyagiasak legyenek. És meg is teszik.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz mindenki mérnök. Én intelligens férfinek tartom magamat, mentőtisztként végeztem a főiskolán. Napi 10 órát dolgozok, 150 nettó alatt kapok valamivel. De igenis vannak céljaim, törekvő vagyok, sokat dolgozok. Semmire sincs időm. A beteg nagymamámra megy el a sok pénz. Hiába dolgozok 4 éve, szinte semmim sincs. Egy régi autó és ennyi. De hogy emiatt értéktelen ember legyek, azt nem bírom elviselni. Márpedig nem egyszer kaptam már meg lányoktól, hogy nincs semmid 27 évesen? Úristen! Másnak már saját gyára van, meg orvosi rendelője stb. Neked meg semmid? Azóta kicsit megzakkantam, mert nem elég azt látom a munka, ha a haszna, nem kézzel fogható. Vagyis nekem az, ha meggyógyulna végre a nagymamám, csak ugye a lányokat nem az érdekli, hogy meggyógyul a nagymamád, hanem mid van. Tárgyakban érezhető. Nekem nem kell saját nagy lakás, kicsi is elég. Nem kell nagy autó, kicsi, használt is elég. De valahogy nem azt látnám, hogy ők ebbe beleegyeznének. Fogják itt a gyerekre, stb. Majd, 10 év múlva lehetne gyerek, addig nem szeretnék. Szeretnék végre rendes nőkkel találkozni, akkor nem úgy gondolkoznak, hogy a munkának az a haszna, ha az lakásban, autóban, utazásokban nyilvánul meg. Hanem pl a munka szeretetében és abban, hogy ezáltal másokat segíthetjük. Kérlek lányok titeket, így nézzetek egy férfira.
2014. márc. 22. 10:50
4/8 anonim válasza:
En is a gyerek szempontjabol neznem a dolgot. H eltudna e tartani a picit es anyukajat. De ez en vok + alapesetbe mas lanyok ezzel sztem nem foglalkoznak. Ugyertem h egy-ket talalkozo utan egy 20eves csajszinak biztos nem ez forog a kis fejeben. De ez van sajnos...ahogy elnezem sokaknak ez a merce
5/8 anonim válasza:
Nem csak az érdekli a nőket, de valamiből csak meg kell élni...Én nem bírom a lusta, otthon a kanapén semmitevő pasikat. Egy pasi legyen ügyes, talpraesett, akire fel lehet nézni! Nem a luxusról beszélek, hanem csupán arról, hogy amire szükség van, meglegyen.nekem elég, ha látom, mennyire hajtja magát. Elismerésre méltó!
6/8 A kérdező kommentje:
Amire szükség van? Kérdés az, hogy mi az amire szükséged van? Mert nem azt látom, hogy a minimumra van szükség, hanem a kifelé mutogatásra, hogy bizony nekünk ilyen is van és a szomszéd meg szétpukkanjon. 10 ből 9 szer ezt látom. Tisztelet a kivételnek.
2014. márc. 22. 11:22
7/8 anonim válasza:
Hát én nem vagyok ilyen. Egy ember legyen igényes persze. Viszont addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér... nem bírom az irigy...ha neki van nekem is kell, de nagyobb, jobb...szánalmas az ilyen ember. Eszet kaptunk, használjuk!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mi régen, 20 éve építkeztünk. Vagyis anyámék. Azóta itt a másik utcában vagy 50 új lakás épült. Megfigyelhető, hogy akik utoljára építkeztek, azok direkt nagyobb lakást építettek, mint az előző 49. De ugyanígy, a 40. ide építkező is nagyobb házat építtetett, mint a a 30. vagy a 35. ide építkező. Nem hiszem, hogy véletlen.
2014. márc. 22. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!