Van olyan, hogy egy pasi 32,35 évesen még szűz, és a
munkájának él?
Figyelt kérdés
Nagyon okos, kedves, aranyos, és több éve ismerem. Tetszem neki is, amikor beszélgetünk mosolyog és elpirul. De semmi, én meg nem merek kezdeményezni. Én 24 éves vagyok. Jó ötlet valakitől? Szerintetek van 5 év után lehetőségem? Nem tudom,h volt e- nője, szerintem nem.
2009. júl. 29. 17:15
1/9 anonim válasza:
Lehet.. én lassan 22 vagyok és még úgy szűz, de én már úgy vagyok, hogy alig bírom. Kéne egy csaj. Vagy több. Persze annak örülnék ha egy lenne. ;) De én már annyira nem bírom, hogy napi 4-5-ször maszturbálok, és ha vége a nyárnak és még úgysem jön össze semmi, én esküszöm elmegyek ku*vához, de nem akarok huszonévesen is szűz maradni... :S
2009. júl. 29. 17:22
2/9 A kérdező kommentje:
szia! de ő 30 feletti, és nem olyan típusnak néz ki. Egyszer mondta is, hogy a k*rvától nyál útján is lehet aids-et kapni.... csak nem ilyen. bár nem kérdeztem rá.
én is 24 vagyok és azért mert nincs pasim nem fogok prostizni vagy pasizni.
2009. júl. 29. 17:26
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy van ilyen, de őszintén szólva, én gyanút fognék. Vagy volt már nője, csak sokat pirul (én is elpirulok, mégis 10 éve élek párkapcsolatban), vagy pedig még szűz. Utóbbi esetben én óvatos lennék, ebben a korban már nem tartom egészségesnek...
2009. júl. 29. 17:28
4/9 anonim válasza:
Igen,létezik :-)
A barátom haverikörében is van egy srác,aki 30 éves és szűz.
Pedig nem csúnya,sőőőt sportol is (kajakozik).Nála rondább férfiaknak van barátnője.
Mondjuk azt mondják,hogy félénk típus,na de ennyire??
2009. júl. 29. 17:30
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat eddig. Ugyanis én szerelmes voltam ebbe a pasiba 19 évesen, ő akkor 25-28 lehetett. Akart is kezdeményezni, de elrontottam, mert nem volt egyértelmű. Sajnos még mindig ő az igazi (közben volt 2 pasim)és még mindig mosolyog ...stb.
Eléggé visszahúzódó, de velem mindig nyílt. Egy ismerősöm szerint zárkózott. Depressziós. Bár, amikor beszélek vele, vidám és kedves!
Miért baj, ha valaki ilyenkor szűz? v nincs kapcsolata?
vagy lehet az, hogy már inkább nem is kezdeményez, mert gátlásai vannak?
2009. júl. 29. 17:37
6/9 anonim válasza:
Én 31 vagyok és szűz. Nem a munkámnak élek. Próbálkozok a lányolnál, de ebbe a korban szerintem már nem lehet párt találni.
2009. júl. 29. 19:14
7/9 anonim válasza:
Persze hogy van . Pl: papok :D
2009. júl. 29. 21:31
8/9 anonim válasza:
Igen van nekem 2 ismerősöm is van aki 27 és32 évesen még szüzek.Próbálj hozzá közelebb kerülni,de csak óvatosan.ha nem igazán veszei a lapot akko maradjatok inkább csak barátok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!