Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Tényleg észérvekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Tényleg észérvekkel kattogtok a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Szingli, de tisztességes szándékú férfi vagyok. Többször belefutottam olyanba, hogy elkezdődik egy nővel a kapcsolat, nem hiszem hogy színleli hogy majd elélvez ha csak megcsókolom, de közben örökké kattog nem lehet egyszerűen csak ülni és nézve pl a víz folyását a Dunában hanem folyamatosan kerdezgeti hogy komolyan gondolom-e meg örökkön örökké agyal kattog hogy működne-e ez hosszútávon. De hol van a jelen pillanatának élvezete?

Vagy masik. Bejovunk egymásnak. Legalábbis ezt észlelem. De ő meg pl "kollégával nem kezd".

De akkor hogy is van ez? Elképzelhető hogy egy nő odáig van egy pasiért de pusztán azért nem megy bele kapcsolatba mert mondjuk a ffiből nem nézi ki a jó pótapuka jelöltet az előző házasság béli gyerekei mellé, vagy csak mert egy cégnél dolgoznak?

Vagy vegyem észre hogy ezek csak kifogások amit egyszerűbb keresztül vinni mint megmondani hogy nem tetszem?

(Csak akkor nem értem, hogy randin miért viselkedik úgy mint akinek bejövök?)

2015. szept. 30. 06:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Első esetben egy önbizalomhiányos nővel kezdtél,akinek nagyon is bejössz,a második meg...elvileg alapszabály,hogy kollégával nem,de inkább ez tűnik link dumának.

Tudod ki tartja ezt be,ha rá van gerjedve a másikra.

2015. szept. 30. 07:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha folyton kerdezget akkor vagy onbizalomhianyos vagy nem mutatod ki elegge az erzeseidet es ezert bizonytalan. Ezen lehet valtoztatni, az elejen nalunk is ez volt
2015. szept. 30. 07:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Pedig ezt főleg férfiak szokták csinálni!:)

Érdekes.:)

2015. szept. 30. 07:08
 4/10 anonim ***** válasza:
A nők ilyenek,de el is szúrják mikor ezt kérdezgetik,mivel egy kis időt kell várni hogy kiderüljön mi lesz az egészből,ezt még az elején nem lehet tudni.A második nem kifogás : a múltkor én is azon kattogtam,hogy hiába vonz az illető,csak egy helyen dolgozunk,és nem akartam hogy kiderüljön ha történik köztünk valami,így végül nem tettem meg,de volt egy másik ilyen eset is.
2015. szept. 30. 07:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szoktam ilyeneken kattogni. Nem érdekel, ki meddig tervez, én úgy vagyok vele, együtt vagyok valakivel ameddig együtt vagyunk... Előbb-utóbb nagy eséllyel úgyis elromlik a kapcsolat, de amíg nem addig lehet élvezni, tök mindegy 3 hónapig tart vagy 3 évig vagy tovább. Ezt a kollégával / sulis társsal stb nem kezdés dolgot sem értem, én bárkivel kezdenék aki bejön :D Nem vagyok ovis, szerintem szakítás után is kezelhető lenne, hogy egy helyen dolgozunk, de eleve nem ebből indulok ki általában, hogy jaj mi lesz majd ha szakítunk.
2015. szept. 30. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Bizonyos mértékig igen, az eszemre is hallgattam társkeresés során. Pl. számomra nagyon fontos, hogy hasonló legyen az értékrendünk, életstílusunk, gondolkodásmódunk, érdeklődési körünk, a céljaink, mert hosszú távon nagyon meg tudja mérgezni a kapcsolatot, ha ebben eltérések vannak.

Hangsúlyozom: bizonyos mértékig. Mert végül olyannal jöttem össze, akivel számos objektív kizáró ok volt, hasonló, mintha kollégával jöttem volna össze, csak még egy fokkal kényesebb is volt a helyzet, az elején elég nehéz is volt kezelni a környezettel szemben... Szóval a racionális szempontok mellett azért bőven hallgatnom kellett a szívemre is. Nem bántam meg.

2015. szept. 30. 14:17
 7/10 gumicsizmás bagoly ***** válasza:
Melóban nem ismerkedünk.
2015. szept. 30. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam egyenesen mondani, ha nem tetszik -nincs félreértés abból. Szokatlan, nem "nőies" viselkedés -én emberies viselkedésnek nevezem. (Egy nő)
2015. okt. 6. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem ismerkedünk melóban- lassan már csak ott lehet.

Mert, hol nem jön össze?

Koktélozás közben ki talált a város központjában mondjuk, komoly párt? Én nem .

Netes társkeresőn találtam már, de nem mentem hozzá.

Maradnak azok a helyek, ahol hasonló az érdeklődésed: munkahely, iskola, egyetem, tanfolyam, sport, fitnesz terem, ezek...zenekar, koncert (talán).

2015. okt. 6. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Bizonyára sokan. A "pótapukaság" például remek példa.

A nő akkor "kattog", ha nem érez mindent rendben. Ha olyan pasast sodor mellém az élet, akitől leesem a székről, nem azon fogok gondolkodni, hogy kinek tetszik majd meg mit szólnak. Azt akkor akarom, úgy, ahogy van.

A "kattogás" az tudod olyan kompromisszumkeresés. "Nem tökéletes, de végül is ha ezt meg azt leszámítjuk, akkor egész jó".

2016. jan. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!