Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeknek a srácoknak nincs életük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeknek a srácoknak nincs életük?

Figyelt kérdés
Belefutottam már időnként olyan pasikba, akikkel beszélgettünk facebookon, és nem számított, hogy mikor írtam, akármilyen korán, akármilyen későn, ők mindig azonnal válaszoltak, és egész nap írogattak... Ezek szerint ők soha semmit nem csinálnak, semmi dolguk nincs, semmi program? Olyan fura ez nekem.
2015. szept. 28. 13:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Most azokra gondoltam, akiknek nem én írok. Nem az a baj, ha válaszol, csak csodálkozom rajta, hogy mindig azonnal.
2015. szept. 28. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
ha tetszik a csaj, eldobok csapotpapot és válaszolok, nehogy azt gondolja, hogy leszarom.kb 10mp alatt le lehet intézni egy kicsit komplexebb választ is. de általávan a lányok még egy kikúrt egytagú mondatot se tudnak írni. értem,nem értem, aham,:),:D,:3,:/ meg ilyen sírva nevetős mosolygós arc 3X, nagyritkán XD. és ezekre a szarokra vár az ember órákat, napokat. úgyhogy egy szót se.
2015. szept. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!