Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják itt a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt a lányok, hogy én vagyok a hibás amiért nem kellek nekik?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy feltétlen ők a hibásak, de én nem tehetek arról, hogy ronda vagyok, csúnya géneket örököltem. Ezen nem tudok változtatni és a ronda arcom miatt sosem fogok tetszeni a lányoknak, lehetek akármilyen izmos, magas, jól öltözött, kedves, művelt stb.
2015. szept. 27. 12:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Te mindenkihez vonzódsz, aki nőnemű?
2015. szept. 27. 13:16
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem vonzódom mindenkihez, de nem pampogok egy csúnya lánynak sem, hogy te vagy a hibás amiért képtelen vagy megfelelni nekem.
2015. szept. 27. 13:20
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
Én nem mondom, hogy hibás vagy, de azok sem hibásak, akik nem tudnak vonzódni hozzád. Hacsak nincs valami nagyon taszító viselkedésbeli tulajdonságod (örök pesszimizmus, lustaság, mások hibáztatása, nulla önkritika, erőszakosság, halogatás, szélsőséges gondolkodásmód...), akkor ebben senki nem hibás, csak több idő, hogy találj olyat, akivel kölcsönösen egymást akarjátok és működni is fog hosszú távon.
2015. szept. 27. 13:24
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

#4: "... nekik minden joguk megvan olyat akarni, aki megfelel az elvárásaiknak..."

Aztán ha valakinek meg ők nem kellenek, akkor pontosan ugyanúgy végigzongorázzák a puffogást, mint a mérgelődő férfiak. Ja mégsem! Hiszen náluk sorban áll másik 2-3 tucat bak, akik közül kedvükre szelektálhatnak.

2015. szept. 27. 13:29
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

"Azért néha irigylem őket, hogy az a legfőbb gondjuk miért nem velük jár a környék leghelyesebb, legizmosabb, legmenőbb férfija, miközben a több száz udvarlójukat semmibe veszik."

Nem tudom, hogy te milyen álomvilágban élsz, de nem a valóságban az biztos.

Vagy mégis? Elvégre CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a helyes, gazdag és izmos férfiaknak van párja... Kimész az utcán csak ilyet látsz, nem? Vajon az itt írogatók egy része szokott gondolkodni, mielőtt ilyeneket leír?

Egyébként a nők is emberek. Tényleg, esküszöm.

Attól még, hogy a te beszűkült nézőpontod szerint ez a legnagyobb bajuk, attól még nem igaz. Valaki a rákos apukája haldoklását nézi végig, valaki megpróbál élni a fizetéséből, másvalakinek megint más. Akármilyen hihetetlen nem csak a pasizás körül járnak napi 24 órában a gondolataik.

2015. szept. 27. 13:31
 16/25 A kérdező kommentje:

"Elvégre CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a helyes, gazdag és izmos férfiaknak van párja"

Végignézek a 18-25 éves korosztályban és azt kell mondjam igen. Nem feltétlen rendelkezik mindhárom tulajdonsággal a fiú/férfi, de vagy helyes, vagy nagyon izmos, vagy gazdag.

2015. szept. 27. 13:34
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

Az tény, hogy amelyik férfi nem helyes, nem alfahím, nem sztár kinézetű stb. az eláshatja magát a mai lányoknál...

Hiába próbálják ezt itt cáfolni nap mint nap a nők, a valóságban attól még ez van... Nekem sem volt még csajom, ideáig minden lány visszautasított, az átlagosak is, akkor miért kellene mást hinnem a nőkről?...

2015. szept. 27. 13:36
 18/25 anonim ***** válasza:
7%
ma 13:31 én is ritkán látok párokat azok vagy bmwvel járnak vagy rommá vannak gyurva! te hol élsz szatyorban?
2015. szept. 27. 13:36
 19/25 curáku ***** válasza:
57%

En Pesten elek, sok part latok, ilyet is, olyat is. Ami itt folyik, amit itt hirdettek, az egyszeruen nem a valosag.

Azt nem vitatom, hogy nem kaptok eselyt senkitol, feltetelezem, hogy az igazat mondjatok. Azt viszont senki se tudja beadni, hogy csak a helyes/izmos/gazdag pasiknak van baratnoje. Ez NEM igaz! Hapoghattok egesz nem, verheted a fejed a falba, de hazudtok!

2015. szept. 27. 13:42
 20/25 curáku ***** válasza:
39%
*nap
2015. szept. 27. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!