Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt a lányok, hogy én vagyok a hibás amiért nem kellek nekik?
#4: "... nekik minden joguk megvan olyat akarni, aki megfelel az elvárásaiknak..."
Aztán ha valakinek meg ők nem kellenek, akkor pontosan ugyanúgy végigzongorázzák a puffogást, mint a mérgelődő férfiak. Ja mégsem! Hiszen náluk sorban áll másik 2-3 tucat bak, akik közül kedvükre szelektálhatnak.
"Azért néha irigylem őket, hogy az a legfőbb gondjuk miért nem velük jár a környék leghelyesebb, legizmosabb, legmenőbb férfija, miközben a több száz udvarlójukat semmibe veszik."
Nem tudom, hogy te milyen álomvilágban élsz, de nem a valóságban az biztos.
Vagy mégis? Elvégre CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a helyes, gazdag és izmos férfiaknak van párja... Kimész az utcán csak ilyet látsz, nem? Vajon az itt írogatók egy része szokott gondolkodni, mielőtt ilyeneket leír?
Egyébként a nők is emberek. Tényleg, esküszöm.
Attól még, hogy a te beszűkült nézőpontod szerint ez a legnagyobb bajuk, attól még nem igaz. Valaki a rákos apukája haldoklását nézi végig, valaki megpróbál élni a fizetéséből, másvalakinek megint más. Akármilyen hihetetlen nem csak a pasizás körül járnak napi 24 órában a gondolataik.
"Elvégre CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a helyes, gazdag és izmos férfiaknak van párja"
Végignézek a 18-25 éves korosztályban és azt kell mondjam igen. Nem feltétlen rendelkezik mindhárom tulajdonsággal a fiú/férfi, de vagy helyes, vagy nagyon izmos, vagy gazdag.
Az tény, hogy amelyik férfi nem helyes, nem alfahím, nem sztár kinézetű stb. az eláshatja magát a mai lányoknál...
Hiába próbálják ezt itt cáfolni nap mint nap a nők, a valóságban attól még ez van... Nekem sem volt még csajom, ideáig minden lány visszautasított, az átlagosak is, akkor miért kellene mást hinnem a nőkről?...
En Pesten elek, sok part latok, ilyet is, olyat is. Ami itt folyik, amit itt hirdettek, az egyszeruen nem a valosag.
Azt nem vitatom, hogy nem kaptok eselyt senkitol, feltetelezem, hogy az igazat mondjatok. Azt viszont senki se tudja beadni, hogy csak a helyes/izmos/gazdag pasiknak van baratnoje. Ez NEM igaz! Hapoghattok egesz nem, verheted a fejed a falba, de hazudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!