Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy soha nem jön össze a barátnőszerzés?
Figyelt kérdés
30 vagyok, soha nem tetszettem egy lánynak sem azok közül, akik nekem bejöttek, de nagyon másnak sem. Átlagos kinézetű vagyok, igaz alacsony - kb. 168 -, de amúgy barátságos és van humorom. Már próbálkozni sincs nagy kedvem, annyira macerás, és így, hogy nincs eredménye meg főleg.
Nem lovagolok ezen minden nap, de mostanában azért eszembe jut néha-néha, hogy nem lesz ez így jó. Társkeresőkön sem kapok választ, ha írok valakinek, élőben is hiába udvaroltam. Kezdem úgy érezni, hogy ez már nem változik.
2015. szept. 27. 12:10
11/14 A kérdező kommentje:
Jó neki. Más is jár emberek közé, az még nem jelent semmit. Az még nem garancia semmire. Koncert, mozi, utazás...ilyenek vannak és voltak is. Ha a nők grimaszokat vágnak vagy elfordulnak, ha az ember csak feléjük néz stb. akkor az nem segít. Friss példa: tegnap éppen munkahelyen történt, hogy egy csinos lány, aki korábban már felkeltette az érdeklődést, felbukkant a folyosón, meglátott és nem tudta eldönteni, hogy merre menjen tovább. Lépett egyet felém, majd vissza, aztán megint felém és végül elindult a másik irányba, csak, hogy kikerüljön, miközben én nyugodt tempóban továbbra is az ő irányába mentem, mivel arra volt dolgom. Pedig gondoltam rá, hogy na most legalább szóba állok vele, erre ez történik. Annyira egyértelmű volt a szitu, hogy még a vak is láthatta ezt a reakciót tőle. Nem ez az első eset, hogy hasonló történik, szóval...
2015. szept. 28. 10:31
12/14 anonim válasza:
Csak mert eddig nem jött össze, nem jelenti azt, hogy nem is fog, csak tágítani kell a kört, és nem feladni. Az az ismerősöm is feladhatta volna, már jóval elmúlt 30 éves, és kapott elutasításokat, mire összejött neki ez a nő.
13/14 anonim válasza:
Ha messziről kikerülnek még a munkahelyeden is, akkor biztosan nem a kinézeteddel van a baj, hanem a jellemeddel, öltözködéseddel, megjelenéseddel, szagoddal... De biztosan nem azzal, hogy aa szó klasszik értelmében ronda vagy...
14/14 anonim válasza:
+ nekem is van egy munkatársam, aki azt hiszi, van humora... Mindenki annyira szereti is a "humorát" hogy már egyikünk sem áll szóba vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!