Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy soha nem jön össze a barátnőszerzés?

Figyelt kérdés

30 vagyok, soha nem tetszettem egy lánynak sem azok közül, akik nekem bejöttek, de nagyon másnak sem. Átlagos kinézetű vagyok, igaz alacsony - kb. 168 -, de amúgy barátságos és van humorom. Már próbálkozni sincs nagy kedvem, annyira macerás, és így, hogy nincs eredménye meg főleg.

Nem lovagolok ezen minden nap, de mostanában azért eszembe jut néha-néha, hogy nem lesz ez így jó. Társkeresőkön sem kapok választ, ha írok valakinek, élőben is hiába udvaroltam. Kezdem úgy érezni, hogy ez már nem változik.

2015. szept. 27. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És hogy állsz a barátokkal, azok vannak?
2015. szept. 27. 12:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baráti kör, akikkel lehetne szórakozni, ahol lakom. Munkatársakkal volt rá példa, de egy ideje új helyre kerültem, és az ottaniakkal nem vagyok olyan baráti viszonyban, mint az előzőekkel.
2015. szept. 27. 12:34
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
ha nincs Lakás, kocsi, diploma akkor nincs barátnő se!..
2015. szept. 27. 12:35
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs baráti köröd, nem kifejezetten szórakozás miatt, hanem barátok, az azt mutatja, hogy egyáltalán az emberi kapcsolatok építésével állsz hadilábon, így meg barátnőt, társat találni sem egyszerű. Előbb azt tanuld meg, hogyan építs fel egy bizalmi emberi kapcsolatot, nem felszínes haverit, hanem barátságot, ha az már megy, jöhet a következő lépés, a csajozás.
2015. szept. 27. 12:37
 5/14 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló: ez csak sztereotípia.

Nagyon sokan vannak, akik otthon laknak, nincs kocsijuk és diplomájuk mégis van párjuk.

Lakás az már egyébként is ott van a horizonton.

Köszönöm az eddigi válaszokat azért. Nem rinyálni akarok, mint ahogy sokan csinálják itt, (és nem haragszom a nőkre sem :D )csak felmerült bennem ez a kérdés, és kíváncsi voltam néhány válaszra.

2015. szept. 27. 12:46
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Az alacsonysággal van a probléma főleg. Én is amiatt szívok, meg amiatt, hogy ocsmány vagyok. Az előzővel nem értek egyet, hogy előbb baráti kapcsolatokat alakíts ki. Akkor esetleg ha még sosem voltak barátaid, de ha már voltak, akkor felesleges lépés. A kapcsolati dinamika alapvető működését tapasztalhatod meg, de nem kellenek barátok ahhoz, hogy csajozz. Bár nem vagyunk egyformák, én simán elmegyek egyedül is bárhova és jól érzem magam. Ha neked az kell, hogy legyenek barátaid, akik fogják a kezed, kvázi stabil pontot jelentenek, akkor tedd ezt, de én inkább azt tanácsolom, hogy egyedül is funkcionálj jól. A lényeg úgy is, hogy lépd át a komfortzónád. Ez a kulcs. A barátok maximum kis fénypontok lehetnek az ismeretlen sötétjében.
2015. szept. 27. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Mert alacsony vagy. Ilyen magassággal extra jóképűnek vagy kőgazdagnak kell lenned, hogy legyen valami esélyed a nőknél.
2015. szept. 27. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok alacsony de én meg dagadt voltam, én se érdekeltem a kutyát sem még a társkeresőkön sem.. még ha tényleg a bányarémekre menetem rá, sokszor még azok se mozdították a fülük botját se...

Aztán lett egy testépítő haverom, az ő segítségével rendbe raktam a táplálkozásomat és elkezdtem rendszeresen sportolni, nem vagyok nagydarab izmos, de kimondottan sportos testalkatom van, és kimondottan jól állnak rajtam a testre simuló sport ruhák, ha regisztrálok egy társkeresőn, 2-3 nap alatt a 10-20km-es körzetemből minimum 5-10 csaj rámír...

2015. szept. 27. 20:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Jó neked :D

Én is kövér voltam, aztán lefogytam, néha edzek, de kigyúrva nem vagyok, az tény.

Ettől függetlenül hájas azért nem vagyok.

Viszont az alacsonyság tényleg hátrány, azt elismerem, ha már említésre került.

na mindegy... kösz a válaszokat mindenki!

2015. szept. 28. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy hasonlóan alacsony haverom, aki most boldog párkapcsolatban él, ő is sokáig keresgélt, de talált egy olyan nőt, akivel minden kölcsönösen tökéletes. Nem gazdag, nem izompacsirta, nem egy szépfiú, szemüveges kispasi, régen kispolskival mászkált, kamionozik, ha jól tudom, régebben legalábbis azt csinálta, (kis ember nagy autóban, nem egy tipikus kamionos alkat), motorozik, eljárt salsázni, barátkozott mindenkivel, haverkodott, viccelődött, volt, akinek nem jött be a humora, volt, akinek igen, őt ez hidegen hagyta, lazán állt hozzá, nem nyavalygott, és lett nője. Nem a neten sírt, hanem emberek közé ment.
2015. szept. 28. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!