Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha most úgy érzem hogy nem vágyok párkapcsolatra egy férfival?
Figyelt kérdés
A férfiakban mindig csak csalódok, mindig szakítanak velem, mondvacsinált indokokkal.2015. szept. 27. 10:38
1/9 anonim válasza:
ne általánosíts légyszíves míg nem ismered az összes férfit!
2/9 anonim válasza:
Nem baj, ha nem akarsz párkapcsolatot, csak ne általánosíts, mert nincs igazad, nem minden férfi ilyen.
3/9 anonim válasza:
Tenyleg nem minden ferfi ilyen. Es nem baj, ertheto a sok csalodas utan hogy nem akarsz ujra parkapcsolatot! Ezzel masok is igy vannak. :) 18L
4/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem minden ferfi ilyen, majd talalsz te is egy normalisat
5/9 anonim válasza:
Nem baj, én is így érzek.. töltsd magaddal az időt az a leghasznosabb :)
6/9 anonim válasza:
Nem baj, de ha egy kellően jóképű férfival találkozol, rögtön meggondolod magad.
7/9 anonim válasza:
Bajnak nem baj,most kis egyedüllétre van szükséged.Idővel úgyis vágyni fogsz a szeretetre,és ha eljön az ideje,kész leszel rá.Nekem is volt ilyen periódusa az életemnek,meg még sokaknak.
8/9 anonim válasza:
dehogy baj :D
sőt, én nőként örülök is, ha ilyet hallok, kisebb a konkurencia :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!