Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ezt az ábrát ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ezt az ábrát ti hogy értelmezitek?

Figyelt kérdés

[link]

Én mintha úgy látnám, hogy 1988-2004 között aránylag mindkét nemből azonos arányban voltak megtalálhatóak azok, akiknek még sosem volt szexuális kapcsolatuk, ellenben a férfiaknál ez a szám 2014-re megnőtt, a nőknél viszont drasztikusan lecsökkent.

Ez mégis mivel magyarázható szerintetek? Ez nem támasztja alá többek között valamilyen szinten azt a tényt is, hogy ti csak a legeslegjobb férfiakkal vagytok képesek szexuális kapcsolatot létesíteni? Szerintetek miért van egyre több 20-30 közötti szűz srác, és miért olyan kevés a 20-30 közötti szűz csaj?

2015. szept. 26. 22:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%
Véleményem szerint azért van manapság egyre több szűz felnőtt férfi...mert elvesztették a férfiasságukat. Mármint megváltoztak a szerepek. A nők sokkal rámenősebbek, erősebbek, mond férfiasabb tulajdonságokat vettek fel az elmúlt évtizedek során....míg a férfiak ezzel szemben elnőiesedtek. Érzékenyek, félénkek, gyengék lettek... Átlagban. Természetesen korántsem igaz ez mindenkire...na de nem is minden 25 éves férfi szűz még..ugyebár......
2015. szept. 27. 09:41
 32/35 anonim ***** válasza:

Nekem egy nagynéném élt kint évekig New York egyik részén, azt mondta, ott két véglet van, vannak azok, akik mindenre aprólékosan odafigyelnek és sportolnak, meg vannak, akik egyáltalán nem mozdulnak meg, összevissza zabálnak és elhízottak. A kövérség meg nincs túl jó hatással a szexuális életre, és most tekintsünk el attól, hogy vonzó-e vagy sem valaki kövéren, mert a grafikon nem a szerelemről szól, hanem a szexről.

Nálunk egyelőre nem ilyen végletes a helyzet. Legalábbis elég szép számmal előfordulnak köztes testalkatú emberek is.

A technika fejlődésének a haszna viszont rosszul használva ártalmas is lehet. Sajnos én is észreveszem, amit már írtak. Mikor én gyerek voltam, bandáztunk (még én is tudtam csapódni, pedig nem voltam a társaság közepe, sőt), összejártunk, játszótérre, parkba, kölcsön kértük a szomszéd néni kutyáját sétálni, törzshelyeink voltak a kis cukorkás bolt, a játszótéri ping-pong asztalok. Mi van most?... Hány olyan kérdést látok pont a kérdéses korosztályból, aminél kiderül, hogy "nincsenek barátai" a kérdezőnek... Pedig ma már nem csak személyesen lehet haverkodni, ott az internet, ami meg is könnyíthetné a dolgot, nekem legalábbis nem okozott problémát, ezeket a modern eszközöket előnyömre fordítani, és meglep, hogy másnak még ez is gondot okoz. Tisztelet a kivételnek...

2015. szept. 27. 10:09
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ezért:

[link]

2015. szept. 27. 11:03
 34/35 anonim ***** válasza:
37%
Zimbardo nélkül is rájöttem, hogy mi történik. Sajnos itt csak a fiúk elkorcsosulása van kiemelve pedig néhány kötetet a lányokról is lehetne írni.
2015. szept. 27. 11:36
 35/35 anonim ***** válasza:

Huu, ha este nem alszok be, akkor ezen aludtam volna. En is szorakozni jarok fel tobbnyire, de sokszor leragott csonthoz tevedek, minden kerdest arra lehet terelni.

Csajokban es ferfiakban is vannak idiotak, ez van, nem fognak kihalni, meg kell talalni azt, aki nem az, es akkor mar fel siker, meg ha nyomorult joszag vagyok akkor is. :D

En egy csomo normalist tudok, akiknek nincs parjuk, remelem nem is lesz, csak en legalabb egyiknek. :) Csak mindig vmi problema, pl. tavolsag. :( de meg kell oldani ezt.

2015. szept. 27. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!