Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy egy 20 éves férfi még kézfogásig sem jutott el egy nővel sem?

Figyelt kérdés

Külsőre teljesen rendben van, sőt kifejezetten kellemes a megjelenése, több lány, nő is vonzódik hozzá.

Belsőre nyitott, vicces, érdeklődő, rengeteg barátja van, fiúk-lányok vegyesen, nagyon társasági, nem otthon ülős.

Nem szegény, de nem is kifejezetten gazdag. Egyetemre jár.

Mindenkit visszautasított eddig (többek között engem is 19L), pár lánynál kezdeményezett (2-3), de nekik nem kellett.

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy SEMMI kapcsolata nem volt? (Tudom, nehéz látatlanba megmondani, de kiváncsi vagyok idegen emberek spekulációira. :))

Előre köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 25. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
válogatós vagy félénk jellem,vagy kicsi a pénisze.
2015. szept. 25. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá sok spekuláció, te is leírtad: akiket ő akart, azoknak ő nem jött be, és fordítva. Ez az oka, semmi titokzatos dolog.

Ne légy megsértve, amiért visszautasított, hanem fogadd el, és lépj tovább!

2015. szept. 25. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Már nagyon rég volt, amikor visszautasított (3 éve), azóta eléggé összebarátkoztunk, de erről az egy témáról nem hajlandó beszélni. Szóval nem vagyok megsértve, azon már valóban túlléptem :D

Nekem akkor is furcsa, hogy 20 évesen 2 próbálkozás után feladta. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy meleg. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért kerüli a témát.

2015. szept. 25. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet.

Meleg, kicsi a farka, valami gebasz van a fejében stb.

2015. szept. 25. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:

te is kimondtad. MELEG.

elég nyilvánvaló

2015. szept. 25. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek kérdezzek rá valahogy? lehet, hogy még magának sem vallja be.
2015. szept. 25. 23:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, hogy békén kellene hagyni, ha te is észrevetted, hogy kerüli a témát...
2015. szept. 26. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Én sem jutottam még el a kézfogásig sem egy nővel sem 29 évesen, de én azért, mert alacsony vagyok és ocsmány.
2015. szept. 26. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Dettó. Én se jutottam el egy kézfogásig sem, de ettől még nem vagyok meleg!
2015. szept. 26. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:

kérdezd meg melyik nőt képzelne el legszívesebben szexuális pózokban, és hogy miért ezt választotta!

sok sikert, ez tutira bejön!

2015. szept. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!