Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egy 20 éves férfi még kézfogásig sem jutott el egy nővel sem?
Külsőre teljesen rendben van, sőt kifejezetten kellemes a megjelenése, több lány, nő is vonzódik hozzá.
Belsőre nyitott, vicces, érdeklődő, rengeteg barátja van, fiúk-lányok vegyesen, nagyon társasági, nem otthon ülős.
Nem szegény, de nem is kifejezetten gazdag. Egyetemre jár.
Mindenkit visszautasított eddig (többek között engem is 19L), pár lánynál kezdeményezett (2-3), de nekik nem kellett.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy SEMMI kapcsolata nem volt? (Tudom, nehéz látatlanba megmondani, de kiváncsi vagyok idegen emberek spekulációira. :))
Előre köszönöm a válaszokat!
Nem kell hozzá sok spekuláció, te is leírtad: akiket ő akart, azoknak ő nem jött be, és fordítva. Ez az oka, semmi titokzatos dolog.
Ne légy megsértve, amiért visszautasított, hanem fogadd el, és lépj tovább!
Már nagyon rég volt, amikor visszautasított (3 éve), azóta eléggé összebarátkoztunk, de erről az egy témáról nem hajlandó beszélni. Szóval nem vagyok megsértve, azon már valóban túlléptem :D
Nekem akkor is furcsa, hogy 20 évesen 2 próbálkozás után feladta. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy meleg. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért kerüli a témát.
Sok minden lehet.
Meleg, kicsi a farka, valami gebasz van a fejében stb.
te is kimondtad. MELEG.
elég nyilvánvaló
kérdezd meg melyik nőt képzelne el legszívesebben szexuális pózokban, és hogy miért ezt választotta!
sok sikert, ez tutira bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!