Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi kispolskival vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi kispolskival vagy trabanttal jár az kizáró ok egy nőnél?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 13:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Igen, de ha nincs autója, az is.
2015. szept. 25. 16:55
 22/28 anonim ***** válasza:

Sose a kocsija érdekelt, de ezeket pont nem szeretem. Kényelmetlen, hangos, zörgős. Az tuti hogy ha mennénk valahova inkább az én kocsimat használnánk, abba nem érzem úgy magam mintha egy guruló koporsóban lennénk.

Nem igazán adok a trendekre, de több okból se ülnék ezekbe. Nyilván nem ez alapján választok párt. Ha a pasi szereti, elbütykölgeti tegye. Közúton viszont félteném. A Polski pl olyan papírautó. Ütköztem már (elaludt a szembejövő) ha nem a 2 t-s Terrano-t vezettem volna hanem pl egy polskit most nem irogatnék ide.

2015. szept. 25. 17:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Úgy értettem hogy mercedese van, de ez a 2 márka viszont kizáró ok lenne mert ennél még a BKV is jobb.
2015. szept. 25. 17:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem kizaro ok, nem a kocsi hatarozza meg az ekbert viszont a trabi meg a lada jo poen de azert 30 evesen nekem spec az a fontos h egy estelges balesetet megusszak, nem az, h egy old school verdaban rohogcseljek:-))

Egy trabival nem az a baj h "regi" hanem az h nincs benne legzsak es egy kupac olyan biztonsagi dolog ami egy modern kocsinal alap. Mar "elkeltem", nekem Range Rover-em van, de huszonevesen is pont leszrtam kinek milyen kocsija van, csak mondjuk egy trabival/ladaval/wartbrurggal max csak a varosban kocsikaztam.

Varoson kivul normal kocsi volt, vagy taxi. Motoroztam egy idoben, egy baleset utan viszont soha tobbet, azota rettegek az utakon nekem ezert kellett a nagy kocsi.Masreszt telen az ules futes hasznos:-))

2015. szept. 25. 23:11
 25/28 anonim ***** válasza:
a lézsák meg a többi teljesen hanyagolható. az lenne az igazi ha mindenki tudna úgy vezetni, hogy hanyagolni kelljen a biztonságtechnikát meg a gyalogosvédelmet. megint csak a motoromat hozom fel, de sajnos én figyelek az autósok helyett is, eddig nagyon ügyesen.
2015. szept. 26. 10:42
 26/28 anonim ***** válasza:

Egy ilyet azért elfogadnék:

[link]

2015. szept. 26. 12:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez is egy elegáns megoldás:

[link]

2015. szept. 26. 12:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem. Leszarom, milyen kocsija van, vagy hogy van-e egyáltalán.
2015. szept. 28. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!