Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kispolskival vagy trabanttal jár az kizáró ok egy nőnél?
egy Trabi szépen felújítva - imádnám :-)
első autóm azt volt azon tanultam vezetni szerettem nagyon
Minimum Bugatt Veyron. Annál alább nem adom.
Viccet félretéve: a páromról az első 3-4 randinkon még nem tudtam, hogy van-e autója vagy sem. Akkor tudtam meg, mikor elvitt magához vele, és gondolom mondanom sem kell, hogy nem igazán érdekelt a márkája :) Akkor még az az egyszerű kérdés is kifogott volna rajtam, hogy milyen színű a kocsi. Vagy mondok jobbat: egyik exemnek egy 20 éves Opelje volt, az a kis rozsdásodó fehér fajta, aminek csak két ajtaja van. Egyáltalán nem érdekelt, és nagyonis menőnek éreztem, hogy a pasimnak van kocsija és szállítgatja néha a hátsóm ide-oda (ami most már kicsit visszafogottabb formában, de még mindig bennem van).
Vagy hogy mutassam, mennyire értek én a kocsikhoz: a párom egyszer nagyon jót nevetett rajtam, mikor rákérdeztem egy autóra, hogy az vajon egy Lada? Mint kiderült, egy vadiúj Lexusról volt szó.
Vannak lányok, akik ránézésre megmondják, melyik kocsi volt drága, melyik menő, de én személy szerint ilyen szinten sem tudok különbséget tenni. Ha tiszta és ezáltal fényes az egész, simán rámondom hogy új, vagy legalábbis felújított. 4 kereke van és gurul, akkor most nem tök mindegy, milyen márka? Milyen idős? Ha működik, el lehet vele menni bevásárolni vagy esetleg néha kirándulni valahova, akkor mégis, kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!