Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek egy új kapcsolattól. Mi lesz így velem?
Az utolsó barátommal gyönyörűen indult, nagyon szerelmesek voltunk, majd nagyon ronda vége lett.
Ki tudja, milyen probléma lehet, nincs túl az exén, vagy bekavar a csaj, vagy nem szeret annyira, mint az utolsó...
Semmi kedvem nincs ehhez az egészhez, de vágyom egy társra.
Nem tudok vele beszélni, nem válaszol. Utál engem.
Pedig az sokat segítene nekem, én szeretek szakítás után normális, baráti kapcsolatot fenntartani, a legelső szerelmemmel máig beszélgetek, heti szinten.
Ez érdekes amit írsz, hogy szeretnél jó kapcsolatot fenntartani azzal, akivel kikerült a képből. Fura, mert én például jobb szeretem lezárni a dolgot. Jobb, ha egy korábbi valaki nincs képbe, ez később zavarokra, féltékenységre adhat okot, megbánthatod vele azt, aki esetleg komolyan gondolná veled.
Lehet, hogy a volt barátod sem gyűlöletből teszi, az is lehet, hogy sok a feldolgozatlanság, és inkább távol akar tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!