Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rettegek egy új kapcsolattól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek egy új kapcsolattól. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

Az utolsó barátommal gyönyörűen indult, nagyon szerelmesek voltunk, majd nagyon ronda vége lett.

Ki tudja, milyen probléma lehet, nincs túl az exén, vagy bekavar a csaj, vagy nem szeret annyira, mint az utolsó...

Semmi kedvem nincs ehhez az egészhez, de vágyom egy társra.

2015. szept. 24. 15:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem tudok vele beszélni, nem válaszol. Utál engem.

Pedig az sokat segítene nekem, én szeretek szakítás után normális, baráti kapcsolatot fenntartani, a legelső szerelmemmel máig beszélgetek, heti szinten.

2015. szept. 24. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez érdekes amit írsz, hogy szeretnél jó kapcsolatot fenntartani azzal, akivel kikerült a képből. Fura, mert én például jobb szeretem lezárni a dolgot. Jobb, ha egy korábbi valaki nincs képbe, ez később zavarokra, féltékenységre adhat okot, megbánthatod vele azt, aki esetleg komolyan gondolná veled.

Lehet, hogy a volt barátod sem gyűlöletből teszi, az is lehet, hogy sok a feldolgozatlanság, és inkább távol akar tartani.

2015. szept. 24. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó kérdés hogy mi értelme a sok kapcsolatnak ha csak fájdalom a vége? Szerintem a tapasztalatszerzés. Hogy minél bölcsebb legyél és tudd milyen hibát nem akarsz elkövetni majd az új kapcsolatban. Meg hát oké hogy fájdalmas vége lett, de azért csak voltak jó emlékek is nem? Az én kapcsolatom sem ért a legszebben véget, mái napig azt heverem ki, nem egyszerű és azok után ahogyan véget ért azt hittem hogy csak a fájdalom és a szenvedés fog róla az eszembe jutni, de nem. Napok óta a kellemes emlékek vannak a fejemben és jó ezekre gondolni, ez feledteti valamennyire a hiányát.
2015. szept. 24. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!