Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rettegek egy új kapcsolattól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek egy új kapcsolattól. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés

Az utolsó barátommal gyönyörűen indult, nagyon szerelmesek voltunk, majd nagyon ronda vége lett.

Ki tudja, milyen probléma lehet, nincs túl az exén, vagy bekavar a csaj, vagy nem szeret annyira, mint az utolsó...

Semmi kedvem nincs ehhez az egészhez, de vágyom egy társra.

2015. szept. 24. 15:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

És ki tudja, mikor jön rá, hogy mégsem én kellek, vagy nem szeret igazán, vagy csak hogy egyedül szeretne lenni..

Vagy én találom ki ezeket...

Létezik egyáltalán 100%-osan biztos kapcsolat?

2015. szept. 24. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok javasolni, hogy akármennyire is félsz, sose mond azt egy pasinak, hogy nem tudom, vagy ne vacilálj, mert könnyen szexkapcsolatba eshetsz és fájdalmas lesz...
2015. szept. 24. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyébként én is félek,és én is vágynék már társra, csak abban tudok bízni, hogy hagyok időt a másiknak a bizonyításra tettekben, próbálok nem rányomulni nagyon, hanem csak szimplán kedves,mégis egyértelmű lenni és odaadó. Ha végeszakad, akkor meg így jártam. Te is próbáld valahogy így.
2015. szept. 24. 15:23
 4/13 A kérdező kommentje:

De már annyin vagyok túl, annyira unom már. Az utolsónál azt hittem, végre itt van Ő, az Igazi, és nem kell többet padlón lennem, összeszedni magam, és több 100 hülyével ismerkedni, amíg jön egy, aki tetszik.

Én csak egyet akartam igazán az élettől, fiatalon megtalálni, és vele öregedni meg. Erre itt vagyok megint, hány hónap lesz, míg túl leszek rajta, aztán amíg jön egy normális, akinek én is tetszem...

És ha vele is vége, kezdhetem elölről..

2015. szept. 24. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Sajnos igen ez így van! Megértelek abszolút én is évek óta csak pofára esek, néha jobb is egyedül, mint szenvedni egy kapcsolatban, vagy csalódni újra meg újra.

Nem tudom mióta vagy egyedül, de úgy tartja a mondás, hogy akkor jön,mikor nem számítasz rá.

2015. szept. 24. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Hagyhatod, hogy egy korabbi rossz tapasztalat befolyasolja-e a jovod, vagy megprobalhatsz tullendulni ezen, es tiszta lappal indulni. Hagyj magadnak idot, hogy feldolgozd es tullepj, addig nem fog menni.

Szvsz megeri tiszta lappal inditani es nem kivetiteni a felelmeket es korabbi rossz tapasztalatokat egy kovetkezo kapcsolatra. A sajat hibakbol tanulni kell, a masiket viszont elengedni, hisz mar vege..

Ha pofara is esel, es faj, ha vege, legalabb mertel elni, es volt lehetoseged szep pillanatokat megelni. Szamomra megeri idonkent szenvedni, megelni a fajdalmat, mert legalabb ugyanannyi, ha nem tobb boldog idoszakot koszonhetek ezaltal.

Persze epithetsz magad kore falakat, de ugyanazok a falak, amik megvedenek a csalodastol, azok megvedenek a boldogsagtol is.. Mersz elni, vagy csak vegetalni szeretnel? Sajnos nem lehet sosem tudni, mit hoz a jovo, de a multban elni nem vezet semmire.

2015. szept. 24. 15:31
 7/13 A kérdező kommentje:

De mi értelme mindig a nulláról, a hol laksz-tól kezdeni? Mi értelme itthon bemutatnom őket, mi értelme a közös emlékeknek, stb-nek, ha úgyis vége, és csak fáj?

Van más boldogság az életemben, azt hiszem inkább azokra koncentrálok, a szerelmi életemet hanyagolom.

2015. szept. 24. 16:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Szamomra az az ertelme, hogy amig benne vagyok, addig jo.

Felre ne erts, nem vagyok kapcsolatfuggo, sot.. honapokat, sot, van hogy eveket hagyok ki ket kapcsolat kozott (legutobb 3 ev volt peldaul), nagyon jol megvagyok egyedul, van munkam, hobbim, barataim.. Nem kell 'a masik felem', hisz teljes ember vagyok par nelkul is.. Viszont nem zarkozom el teljesen.

Nem kell barkivel osszejonni, de ha olyannal hoz ossze az elet, akivel minden teren jol megvagytok, akivel egyeznek a celjaitok, vilagkepetek, aki nem korlatoz, hanem tamogat, stb.. akkor szerintem butasag csak a multbeli rossz tapasztalatok miatt eselyt se adni neki.

De persze tegy legjobb belatasod szerint, hisz a te eleted :) Csak leirtam az allaspontom.

2015. szept. 24. 17:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Én csak egyet akartam igazán az élettől, fiatalon megtalálni, és vele öregedni meg.

Igen néhányan így szeretnének élni.

De vannak olyan emberek akiknek valamiért nem ad a sors egy barátot és nekik egyedül kell le élni az életüket!

Beszélgessél a volt barátoddal!

Miért? a miértek fontosak az életben

csak sokszor nincsenek válaszok!

Minden jót,sok sikert ,szerencsét!

2015. szept. 24. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Velem tuti egy lány se járna úgy hogy a volt barátnőm felbukkan mert nagyon rég nem láttam, azt se tudom mi van vele de nem is érdekel és ez kölcsönös.

Egyébként ettől a dologtól én is tartok de egy új kapcsolattól nem rettegek, inkább attól rettegek hogy még jó sokáig egyedül maradok.

2015. szept. 24. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!