Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettegek egy kapcsolattól?
Segítsetek, tényleg nem tudom mi van velem! 20 éves lány vagyok, még nem volt egy normális kapcsolatom, amiből maximum 1 hónap után ne "menekültem" volna.
Szeretnék már egy kapcsolatot, van is fiú, akivel el tudnám jelenleg is képzelni. De amint a fiúk randira hívnak, nem merek belemenni, inkább visszatáncolok mindenféle hülye kifogással. Nem értem tényleg magamat! Hogy tudnék megváltozni?
elkeseredett lány :(
Ha elhívott, akkor nem véletlenül tette.
Egyébként először ismerd meg, ezt pedig csak úgy tudod, ha találkozol vele. Akkor tudsz csak rájönni, hogy megfogott-e benne valami, vagy nem tetszik.
Ha pedig találkozol vele, nem kell félned, mert arra kiváncsi hogy milyen vagy.
19F
100 pasit hajtottam el (még randira se mentem mikor hívtak) mire Rá találtam! Elhívott, nemet mondtam, először. De addig erősködött míg nem mentem el. Azóta együtt vagyunk majd 9 hónapja :) Szerintem egyszerűen csak nem a megfelelőek hívnak. Kitartás.
Mondjuk az is igaz, hogy próbálkozni kell :)
Van a Szerencsejáték Rt.-nek egy nagyon jó mottója: Aki nem játszik az nem is nyer!
Ez abszolút érvényes az életre is. Ha semmit nem próbálsz ki, ha semminek sem adsz esélyt, akkor ne csodálkozz ha úgy érzed, hogy nem jön össze semmi.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!