Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rettegek egy kapcsolattól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés

Segítsetek, tényleg nem tudom mi van velem! 20 éves lány vagyok, még nem volt egy normális kapcsolatom, amiből maximum 1 hónap után ne "menekültem" volna.

Szeretnék már egy kapcsolatot, van is fiú, akivel el tudnám jelenleg is képzelni. De amint a fiúk randira hívnak, nem merek belemenni, inkább visszatáncolok mindenféle hülye kifogással. Nem értem tényleg magamat! Hogy tudnék megváltozni?

elkeseredett lány :(

2010. nov. 16. 18:52
 1/6 anonim válasza:
Vedd rá magad és menj el :D
2010. nov. 16. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :D Ha szimpi a srác menj el, akkor is ha abban a pillanatban nincs kedved! Hidd el jó lesz!
2010. nov. 16. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha elhívott, akkor nem véletlenül tette.

Egyébként először ismerd meg, ezt pedig csak úgy tudod, ha találkozol vele. Akkor tudsz csak rájönni, hogy megfogott-e benne valami, vagy nem tetszik.

Ha pedig találkozol vele, nem kell félned, mert arra kiváncsi hogy milyen vagy.

19F

2010. nov. 16. 21:37
 4/6 harcosangyal ***** válasza:

100 pasit hajtottam el (még randira se mentem mikor hívtak) mire Rá találtam! Elhívott, nemet mondtam, először. De addig erősködött míg nem mentem el. Azóta együtt vagyunk majd 9 hónapja :) Szerintem egyszerűen csak nem a megfelelőek hívnak. Kitartás.

Mondjuk az is igaz, hogy próbálkozni kell :)

2010. nov. 18. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
én is így vagyok csak fiúként és 20 éves :) talán mi egymást nem hajtanánk el... :D írj pivit ha van kedved :D
2010. nov. 18. 21:10
 6/6 General ***** válasza:

Van a Szerencsejáték Rt.-nek egy nagyon jó mottója: Aki nem játszik az nem is nyer!

Ez abszolút érvényes az életre is. Ha semmit nem próbálsz ki, ha semminek sem adsz esélyt, akkor ne csodálkozz ha úgy érzed, hogy nem jön össze semmi.

24/f

2010. nov. 18. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!