Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miét átlag mindenki, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miét átlag mindenki, aki nem plázapits?

Figyelt kérdés

Fárasztó már, hogy azokat a nőket hívják itt "átlagos"-nak, akik igazából természetes szépségek babaarccal, nagy szemekkel, szép formájú ajkakkal, finom vonásokkal és jó alakkal, mindössze azért, mert nincs ki mindenük, nem mű rajtuk a hajuktól kezdve a szempillájukig minden, és nem egy vagyont szórnak el magukra.

Az átlagosakat meg hívják csúnyácskáknak.

Miért ez a szép nő manapság:

[link]

Ez az átlagos:

[link]

És ez a "csúnyácska":

[link]

És honnan következik, hogy csak a szép lányokra kell költeni, illetve csak azok költenek magukra?

A fenti kategória szerint átlagos vagyok, de költök magamra, hiszen megkeresem a rávalót.

Akkor hol az összefüggés?

2015. szept. 22. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

He?

Amúgy az elsőről nem derül ki hogy néz ki, mert túl van sminkelve és a kép maga is túlzottan retusált, a második valóban átlagos, a harmadik meg gyönyörű.

2015. szept. 22. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Ez már olyan unalmas. Egyébként rosszabb képeket sem találhattál volna...

Biztos nagyon szerencsétlen lehetsz és agyilag is problémás mint itt a magas vékony srác.

2015. szept. 22. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem azon múlik, hogy átlagos valaki...

Itt mindegyik csaj szép és az utolsó a legszebb.

2015. szept. 23. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az utolsó jön be legjobban, aztán a második,majd az első. lehet,hogy én vagyok a hülye, de én nem szeretem a túl sok sminket egy nőn, mutassa a valós arcát, nekem az jön be inkább,ha van valami kis "hiba" az arcán, a tökéletesre sminkelt, minden vonása szabályos arcról nekem a kirakat babák jutnak az eszembe.
2015. szept. 23. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:
a kérdező komolyan csúnyának látja az utolsót?? ha ez a csúnyácska, akkor ide az összes csúnyácska lányt! és mi ez a költés dolog? a srácok nem költenek rád, mert átlagos vagy? ilyet se hallottam még
2015. szept. 23. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Basszus, az utolsó lány csúnyácska? Én meg eddig azt hittem, hogy túl magas elvárásaim vannak. Szerintem ez a lány simán 8/10, és egy kis szolid smink meg jól megválogatott ruhák simán 9/10esnek mutatnák.
2015. okt. 10. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!