Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak magamnál fiatalabb barátom lehet így?
Ránézésre pár évet letagadhatnék a koromból, sokszor még 18-nak se néznek, pedig már jócskán elmúltam annyi. Amúgy se vagyok valami népszerű a férfiak körében, de ha néhanapján észrevesz valaki, az is éppen hogy 18 éves, akikkel én nem tudok mit kezdeni. Ne vegye sértésnek senki, de elég gyerekesek még ahhoz képest, amilyen párt szeretnék, nagyon meglátszik rajtuk, hogy éppen csak most keveredtek ki a szülők karmai közül és ki akarják magukat tombolni, meg elég egyszerűen látják a világot, olyan kis naivak, miközben azt hiszik mindent tudnak. Erre sajnos nem tudok komoly kapcsolatot építeni, pedig azt szeretnék, illetve olyan 5-7 éven belül családot is. Viszont ők még akkor is (23-25 évesen) a fiatalságukat élik majd, karriert építenek, a tapasztalataim szerint jóval később gondolkodnak csak családban, ami nekem viszont már késő lesz. Mit tegyek, hogy ne csak ilyen korúak érdeklődjenek? Vagy nekem csak ez maradt?
(Nem öltözködöm és nem viselkedem gyerekesen, viszont az arcom és az alkatom miatt ennek ellenére se néznek legtöbbször felnőttnek.)
Legutobb 17-nek neztek, de 24 vagyok...:D A többseg 18-20-nak tippel.
Itt nem csak az befolyásol,hogy mennyinek nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!