Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha fiatalabb vagyok a sráctól 6 évvel, attól még komolyan vehet, vagy csak szexet akar?
Barátom 25 éves én 20 vagyok és teljesen jól működik a dolog, tiszteljük és szeretjük egymást.
Kisebb korkülönbséggel is lehet, hogy valaki csak szexet akar és nagyobbal is lehet, hogy élete párját látja benned.
A párom 29, én 22 vagyok. Alig múltam 20 éves, ő meg mindjárt 30 lesz. Mégis másfél éve együtt élünk, közös cica (elköteleződés :P ), közös kassza, nagy esküvői tervek. Szerinted? :)
Eddigi rövid életem során csak 2 fiú ne akart tőlem semmi mást, csak szexet (már legalábbis, akikkel kavargattam). Az egyik 16 éves volt, mikor én 17, a másik meg velem egykorú, talán egy hónappal később született, mint én.
Az ilyesmit soha nem a kor határozza meg. Legalábbis, ilyen számok esetében. Azért ha 20 évvel idősebb lenne, már elgondolkodnék, de 6-7 év az ebből a szempontból szerintem nem ad okot az aggodalomra.
Mikor osszejottunk en 18 o 26
Ma 5 ev utan hazasok vagyunk :)
Majd olyan 30-35 évesen akarok családot alapítani és ezt egy akkor majd 20-25 éves nővel képzelem el.
Most 25 vagyok és simán lennék 17-18 éves lánnyal is kapcsolatban és szexelnék fiatalabbal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!