Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti nő találhat még olyan társat aki őszintén tudja szeretni? Vagy ez csak a fiatalabb korosztály kiváltsága?
Szerintem siman. Hisz rengeteg olyan ferfi is van aki szingli vagy elvalt.
Sok sikert ;)
Jó látom az olvasási készségekkel még bajok vannak. Na mindegy. Igen, segítenek, az utóbbi x alkalommal is megtették. Nem tudom, hogy minek két nap alatt hússzor feltenni ugyanazt a kérdést.
Ha pedig valamire önigazolást keresel, és eddig esetleg nem olyan válaszok jöttek..akkor. Igen.
Egyre kisebb az esélyed! Bármennyire próbálod szépíteni.
TE SEM FIATALODSZ!!!
Persze, ennek semmi köze az életkorhoz.
Nézz csak körül a GYK-n, tipikusan 40 alattiak (jócskán), a válaszolók cinikus megszólalásai alapján el tudod képzelni, hogy valakit őszintén szeressenek?
Vagy bárhogy?
Nekem volt már két hosszú kapcsolatom, mostanában kezdődik a harmadik, de ilyen intenzív érzelmekkel még tán soha nem találkoztam... pedig hát nincs az a társkereső iroda, aki minket összehozott volna.
Járj nyitott szemmel.. az Élet nagy rendező, szánhat még neked főszerepet is valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!