Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 45 feletti no már nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 feletti no már nem is találhat olyan férfit aki őszintén szeretni is tudja? Ezt csak a fiatalabb korosztály élheti át?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, mindketten 45 felett voltak, amikor megismerkedett a párjával. 10 évig voltak együtt, aztán a nő meghalt rákban. De addig álomkapcsolat volt az övék, én fiatalabban is "irigykedve" néztem őket, és arról álmodoztam, hogy egyszer majd olyan kapcsolatom lehessen, mint amilyen az övék volt.
2015. aug. 26. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ne ess kétségbe, anyum 57 a párja is, 5 éve vannak együtt. Nagyon szépen élnek.
2015. aug. 26. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Esélyt kellett volna adni azoknak anno, akiket a friendzóne-ba gyömöszöltél. Nem tetted meg. Most fordul a kocka...
2015. aug. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!